Ő Papp Gergő énekesnő szerelme: a 24 évvel fiatalabb Petrával két éve vannak együtt

Papp Gergő és Pintér Petra idén már a második közös karácsonyukat ünnepelhetik együtt.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Papp Gergő 2020 nyarán lepett meg mindenkit azzal, hogy a Reggeli élő adásában bejelentette, 17 év házasság után elválnak a feleségével. Akkor azzal indokolta a döntését, hogy az elmúlt két évben sok minden megváltozott, melynek eredményeként a tévés és Judit is új párra talált.

Nem sokkal később az is kiderült, ki rabolta el Pimasz úr szívét. Egy gyönyörű énekesnő mellett találta meg a boldogságot, akivel immár két éve alkotnak egy párt.

Papp Gergő és párja

Pintér Petra több együttesben zenél, kedvesével is a szakmája hozta össze. A Tom Stormy Trio x Petrovna nevű formáció klipbemutatója miatt vendégeskedett az RTL Klub reggeli műsorában 2019 januárjában, az ominózus adás házigazdája pedig majdani párja volt. 

A beszélgetésen kívül ekkor még nem történt köztük semmi, a szerelem lángja akkor lobbant fel, miután a következő év februárjában ismételten találkoztak egy buliban.

- Egy közös barátunk születésnapját ünnepeltük, és a bulin összefutottunk. Mivel találkoztunk már a műsorban, csevegni kezdtünk, aminek az lett a vége, hogy hajnalig csak egymással beszéltünk. Azonnal egy hullámhosszra kerültünk, már az első pillanatban tudtam, hogy ez komollyá is fordulhat, és az érzés kölcsönös volt - mesélte a műsorvezető a Blikknek 2020 júliusában.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Petrával immár a második közös karácsonyukra készülnek, és a róluk készült fotó alapján nem is lehetne köztük nagyobb összhang,  a fekete szépség szülei azonban nem fogadták el lányuk választottját

Papp Gergely
Fotó: RTL Magyarország

- A mostani párom jóval fiatalabb, mint én, konkrétan feleannyi idős. Életemben először tapasztalom azt, hogy a szülei nem hajlandóak tudomást venni a létezésemről, aminek egy picit örülök, mert nem kell vidékre járnom rántott húst enni vasárnap, meg egy csomó minden alól mentesülök -  mesélte Papp Gergő november végén a  NőComment!  vendégeként

D elhusa Gjon 44 évvel fiatalabb párja

Delhusa Gjon nyolc éve alkot egy párt a nála 44 évvel fiatalabb Fannival, akit 2020 nyarán el is jegyzett. A nagy korkülönbség miatt sokan nem jósoltak nagy jövőt a kapcsolatnak, a lányt szülei ki is tagadták, amikor elárulta otthon, hogy kivel alkot egy párt. 

Ő Delhusa Gjon 44 évvel fiatalabb párja: szülei kitagadták Fannit, amikor összejött az énekessel

Fanni tudta, szigorú szülei nem fognak örülni annak, hogy Delhusa Gjon a párja. Időbe telt, mire megenyhültek.

Elolvasom
Ezt is szeretjük