Papp Gergő párja feleannyi idős, mint ő: a nő szülei szóba sem állnak vele

Papp Gergő a NőComment! vendégeként vallotta be, hogy a barátnője szülei két év után sem akarnak róla tudomást venni.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Papp Gergő tavaly nyár elején a Reggeli élő adásában árulta el, hogy 17 év után kihűlt a láng a házasságában, két és fél év alatt sok minden megváltozott. 

Érdekes módon úgy alakult, hogy három hónap alatt felesége, Judit és a műsorvezető is új párra talált. Nem sokkal később a tévés elárulta, hogy egy 24 éves énekesnővel szerettek egymásba

Papp Gergő párjának szülei szóba sem állnak vele

A NőComment! vendégeként beszélt arról, hogy hiába vannak lassan két éve együtt, a barátnője szülei hallani sem akarnak róla. 

papp-gergo
Fotó: TMC

- A mostani párom jóval fiatalabb, mint én, konkrétan feleannyi idős. Életemben először tapasztalom azt, hogy a szülei nem hajlandóak tudomást venni a létezésemről, aminek egy picit örülök, mert nem kell vidékre járnom rántott húst enni vasárnap, meg egy csomó minden alól mentesülök. 

Saját bevallása szerint ő mindig ügyesen lavírozott a családi viszonyokban, és örült volna, ha a párja édesapjával, aki kilenc évvel idősebb nála, például jókat teniszezhet. 

- Még soha nem találkoztunk. Picit vártam, hogy ez a kapcsolat elejének szól, egy-két hónap múlva oldódik a helyzet, de nem oldódott. Mondom, eltelt lassan két év, és nem létezem. Mindenkinek jobb lenne, ha ez egy egészséges viszony lenne, de én várok - mesélte a 48 éves sztár. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A NőComment! műsorvezetőjének kérdésére bevallotta, hogy ő nem lépett annak érdekében, hogy a helyzet változzon. 

papp-gergo-liptai-claudia
Fotó: TMC

- Úgy tudom, régen még bírtak. Amíg nem a lányuknak voltam az udvarlója, addig nagyon kedveltek. (…) Ha én szülőként ugyanebben a szituban vagyok, megvárom az első két-három hónapot, hova fut ki, lesz-e ebből bármi. De most már szerintem fel lehetne oldódni - osztotta meg a nézőkkel Papp Gergő, aki a női vendégektől azt a tanácsot kapta, ideje lépnie, erre jó alkalom a közelgő karácsony. 

Delhusa Gjon és párja, Fanni

A 68 éves énekes nyolc éve alkot egy párt a nála 44 évvel fiatalabb Fannival, akit 2020 nyarán el is jegyzett. A nagy korkülönbség miatt sokan nem jósoltak nagy jövőt a kapcsolatnak, a lányt szülei ki is tagadták, amikor elárulta otthon, hogy kivel alkot egy párt. 

Ő Delhusa Gjon 44 évvel fiatalabb párja: szülei kitagadták Fannit, amikor összejött az énekessel

Fanni tudta, szigorú szülei nem fognak örülni annak, hogy Delhusa Gjon a párja. Időbe telt, mire megenyhültek.

Elolvasom
Ezt is szeretjük