Papp Gergő párja feleannyi idős, mint ő: a nő szülei szóba sem állnak vele

Papp Gergő a NőComment! vendégeként vallotta be, hogy a barátnője szülei két év után sem akarnak róla tudomást venni.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Papp Gergő tavaly nyár elején a Reggeli élő adásában árulta el, hogy 17 év után kihűlt a láng a házasságában, két és fél év alatt sok minden megváltozott. 

Érdekes módon úgy alakult, hogy három hónap alatt felesége, Judit és a műsorvezető is új párra talált. Nem sokkal később a tévés elárulta, hogy egy 24 éves énekesnővel szerettek egymásba

Papp Gergő párjának szülei szóba sem állnak vele

A NőComment! vendégeként beszélt arról, hogy hiába vannak lassan két éve együtt, a barátnője szülei hallani sem akarnak róla. 

papp-gergo
Fotó: TMC

- A mostani párom jóval fiatalabb, mint én, konkrétan feleannyi idős. Életemben először tapasztalom azt, hogy a szülei nem hajlandóak tudomást venni a létezésemről, aminek egy picit örülök, mert nem kell vidékre járnom rántott húst enni vasárnap, meg egy csomó minden alól mentesülök. 

Saját bevallása szerint ő mindig ügyesen lavírozott a családi viszonyokban, és örült volna, ha a párja édesapjával, aki kilenc évvel idősebb nála, például jókat teniszezhet. 

- Még soha nem találkoztunk. Picit vártam, hogy ez a kapcsolat elejének szól, egy-két hónap múlva oldódik a helyzet, de nem oldódott. Mondom, eltelt lassan két év, és nem létezem. Mindenkinek jobb lenne, ha ez egy egészséges viszony lenne, de én várok - mesélte a 48 éves sztár. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A NőComment! műsorvezetőjének kérdésére bevallotta, hogy ő nem lépett annak érdekében, hogy a helyzet változzon. 

papp-gergo-liptai-claudia
Fotó: TMC

- Úgy tudom, régen még bírtak. Amíg nem a lányuknak voltam az udvarlója, addig nagyon kedveltek. (…) Ha én szülőként ugyanebben a szituban vagyok, megvárom az első két-három hónapot, hova fut ki, lesz-e ebből bármi. De most már szerintem fel lehetne oldódni - osztotta meg a nézőkkel Papp Gergő, aki a női vendégektől azt a tanácsot kapta, ideje lépnie, erre jó alkalom a közelgő karácsony. 

Delhusa Gjon és párja, Fanni

A 68 éves énekes nyolc éve alkot egy párt a nála 44 évvel fiatalabb Fannival, akit 2020 nyarán el is jegyzett. A nagy korkülönbség miatt sokan nem jósoltak nagy jövőt a kapcsolatnak, a lányt szülei ki is tagadták, amikor elárulta otthon, hogy kivel alkot egy párt. 

Ezt is szeretjük