Ő Delhusa Gjon 44 évvel fiatalabb párja: szülei kitagadták Fannit, amikor összejött az énekessel

Fanni tudta, szigorú szülei nem fognak örülni annak, hogy Delhusa Gjon a párja. Időbe telt, mire megenyhültek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Delhusa Gjon nyolc éve alkot egy párt a nála 44 évvel fiatalabb Fannival, akit 2020 nyarán el is jegyzett. A nagy korkülönbség miatt sokan nem jósoltak nagy jövőt a kapcsolatnak, a lányt szülei ki is tagadták, amikor elárulta otthon, hogy kivel alkot egy párt. 

Azóta megenyhültek, látják, hogy lányuk megtalálta a helyét, boldog a 68 éves híresség oldalán.  

Delhusa Gjon és párja, Fanni

Fanni 16 éves volt, amikor látta Delhusát a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban. Utánanézett, ki ő, majd levelet írt neki, amire az énekes válaszolt. Két évig csak levélben érintkeztek, akkor találkoztak csak személyesen, amikor Gjoni Győrben koncertezett, ahol a lány a szüleivel élt. A fellépés után sokáig beszélgettek, majd minden maradt a régiben, tovább leveleztek. 

A 2017-es Story-gálán jelentek meg először a nagy nyilvánosság előtt.
A 2017-es Story-gálán jelentek meg először a nagy nyilvánosság előtt.
Fotó: Femina

Változást az hozott, hogy Fanni elhívta a sztárt, lépjen fel az érettségije utáni bálon: az énekes igent mondott azzal a feltétellel, hogy Fanni meglátogatja Budapesten. A látogatás után a kölcsönös vonzódásból szimpátia, majd szerelem lett - mesélte Fanni a Story magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az utolsó pillanatig titokban tartottam a szüleim előtt, ők ugyanis nagyon szigorú emberek.

- Tudtam, nem vennék jó néven, hogy a kislányuk egy nála negyvennégy évvel idősebb emberrel, zenésszel, elvált, többgyerekes férfival van együtt - vallotta be a ma már 26 éves nő. 

Csak akkor árulta el nekik, amikor 18 évesen összepakolta a ruháit, a könyveit, és az ajtóban búcsúzkodott tőlük. A szülei szóhoz sem jutottak, közölték, ha nem szakít meg azonnal minden kapcsolatot Delhusával, őket többé nem látja, többet ne is menjen haza. Az édesanyja egy évig tartotta magát ehhez, de az édesapja kemény, konok ember, csak nemrégiben enyhült meg. 

- Ma már leülnek egy asztalhoz, és jókat tudnak beszélgetni - osztotta meg a lap olvasóival Fanni. 

Fanni bevallotta, soha nem érdekelte az a világ, amiben a kortársai jól érezték magukat, ő nem járt bulizni, plázázni, inkább lovagolni és edzősködni ment. Mindig vonzották az idősebb emberek, a párjai is mindig idősebbek voltak, de Gjioni előtt egyik kapcsolata sem tartott tovább három hónapnál. 

Benkő Péter harmadik felesége

A 74 éves Benkő Péter olyan életet él, amilyenre mindig is vágyott. Közel a hatvanhoz ismerte meg harmadik feleségét, akivel imádják a lovakat, az ismeretségüket is a négylábúaknak köszönhetik. Klaudiával 2010-ben házasodtak össze, és bár 31 év köztük a korkülönbség, ez egyiküket sem zavarja. 

Ezt is szeretjük