Ő Horváth Tomi 7 évvel idősebb felesége: az énekes tiniként szeretett bele Andikába

Horváth Tomi és felesége az Életünk történetében mesélték el, mennyi időbe telt, mire a megismerkedésük után egymásra találtak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Tamás 12 éves kamasz fiú volt, amikor megfogta az akkor babakocsit tologató Andika kisugárzása. Az RTL Klub Életünk története című műsorában azt mondta, amikor Tamásiból Dunaújvárosba költözött, tiniként nem tudott úgy elmenni a gyönyörű nő mellett, hogy ne nézze meg, és folyton azt érezte, valami dolga van vele. 

Andika is bevallotta, hogy amikor egyszer a kisfiát vitte óvodába, és az akkor már 17 éves Tomi elsétált mellette, elfogta egy különös érzés. 

Horváth Tomi felesége hét évvel idősebb

Akkor figyelt fel a fiatal srácra, amikor az elkezdett bejárni a kávézóba, ahol ő üzletvezetőként dolgozott. Eleinte idegesítette, mert túl soknak tartotta, túlprodukálta magát. Akkor változott meg minden, amikor az addig hangoskodó fiú egyik nap csendben ült az egyik sarokban: kiderült, nemrég halt meg az édesanyja. Andika ekkor érzett először lelki vonzalmat, azt, hogy ez a srác nagyon szimpatikus, van benne valami, ami nagyon érdekli. 

horvath-tomi-felesege-andi
Fotó: RTL Magyarország

- Majdnem egy évig magamnak se akartam bevallani, hogy érzek iránta valamit, hiába volt ott nap mint nap,

mert ott volt az, hogy nálam fiatalabb, alacsonyabb, ő is párkapcsolatban élt, ahogy én is.

- Úgy voltam vele, hogy ez teljesen normális, mi nagyon jó barátok vagyunk, sokat beszélgetünk. Aztán hónapokkal később Tomi egyszer csak hozott egy fülhallgatót, és azt mondta, hallgassam meg a dalt, mert nekem írta. Több kört sétálva a kávézó körül meghallgattam, és leesett, hogy ő szerelmes belém! Aztán a gyomrom tájékán jött egy furcsa érzés: lehet, hogy én is szerelmes vagyok? - mesélte Friderikusz Sándor műsorában. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A hét és fél évvel idősebb Andika ekkor ugyan még együtt élt kisfia édesapjával, de már külön szobában aludtak, teljesen elhidegültek egymástól. Végül mindent maga mögött hagyott, amit a családja, rokonok, barátok nehezen fogadtak el, rajtuk kívül senki nem hitt a kapcsolatukban. 

- Rengeteg ember kérdezte, hogy "te normális vagy? Jól meggondoltad, hogy egy 20-21 éves, fiatal srácért anyaként egy felépített egzisztenciát otthagysz, és a nulláról újrakezded?" Meg hogy ő zenész, aki éli az életét. Igazából a mi kapcsolatunkban rajtunk kívül senki nem hitt. (…)

horvath-tomi-felesege5
Fotó: RTL Magyarország

- Én meg elmondtam nekik, hogy igazából teljesen mindegy, hogy ki mit gondol, én szerelmes vagyok. Ha ez tart fél évig, akkor ennyi ideig voltam boldog és szerelmes, de szeretném ezt az érzést megélni. Nem érdekelt mások véleménye - árulta el az énekes felesége, aki már lassan tíz éve boldog és szerelmes. 

Abban a kétkedőknek nem volt igazuk, hogy egy éretlen, fiatal sráccal kezdett új életet, hiszen Horváth Tamás a koránál jóval érettebb és komolyabb volt. 18 éves volt, amikor elveszítette az édesanyját, akinek a betegsége közel tíz évig tartott, és akit ő gondozott. 

- Én, és amikor a testvérem jött le hozzánk, akkor együtt, de nagyon sokat segített a bátyám is. Viszont én éltem édesanyámmal 12 éves koromig, és nagyon sokáig ápoltam őt, mert hétéves voltam, amikor diagnosztizálták nála a daganatot. Újra tanítottuk beszélni, járni, fürdettem, megtanítottam újra, hogyan kell használni az evőeszközöket. Ez egy nagyon kemény időszak volt!

horvath-tomi-felesege4
Fotó: RTL Magyarország

- Pont emiatt, és sokkal hamarabb felnőttem, és a gyerekkorom odalett. Lehetséges, hogy szerettem volna tudat alatt egy olyan embert magam mellé, akinél azt érzem, hogy önmagam vagyok, és úgy szeret, ahogy vagyok, aki vagyok. Mert édesanyám ilyen volt, feltétel nélkül szeretett engem. Aztán jött Andika! - osztotta meg a nézőkkel a fiatal énekes. 

Képes összeállításunkban azt is megnézheted, az Életünk történetében hogyan öregedett Horváth Tamás és felesége, Andika előbb 25, majd 50 évet. 

Ezt is szeretjük