Judy és 12 évvel fiatalabb férje: a korkülönbség miatt támadták, de ő tudta, Balázs az igazi
Judy és Balázs rácáfoltak a rosszakaróikra, 2008 óta alkotnak egy párt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Judy második házasságában tudott teljes mértékben kiteljesedni, Balázs oldalán ízig-vérig nőnek érzi magát. Az énekesnő és férje már 12 éve bolondulnak egymásért.

Balázs épp jókor toppant be az életébe, ugyanis pár hónappal első házassága megromlása után hozta össze őket az élet. Nagyon sokan kritizálták akkoriban, hogy a válás mellett döntött, még a környezetében élők sem jósoltak nagy jövőt a kapcsolatnak a korkülönbség miatt. Voltak, akik le is akarták beszélni a bimbózó románcról, ám az énekesnő már első perctől tudta, hogy a sármos férfi lesz számára a nagy Ő.

Judy és férje, Balázs

A sors is egymásnak teremtette őket, tökéletes összhangban élik az életüket, és minden közös percet kiélveznek. Ennyi év után is igyekeznek fenntartani a romantikát, ezért minden héten egyszer elmennek randizni, kizárólag kettesben, mobiltelefonok nélkül. 

- Számomra Balázs a nagybetűs Férfi, mellette hosszú idő után az lehettem, aki mindig is szerettem volna lenni. Ennyire még senki nem támogatott a karrieremben, de a szakmai elismerés mellett hagyja, hogy törékeny nő, feleség legyek mellette - nyilatkozta 2020 márciusában a Hot! magazin  interjújában.

Szerelmük akkor teljesedett ki, amikor megszületett kislányuk. Maja már kilencéves, és nagyon vágyna egy kistestvérre, amit szülei sem tartanak kizártnak. Bár tudják, hogy 46 évesen teherbe esni kockázatos, nem mondtak le arról, hogy másodjára is szülők legyenek.

Képes összeállításunkban megmutatjuk, hogy Judy és 12 évvel fiatalabb férje, Balázs milyen szép párt alkotnak.

Ezt is szeretjük