Ő Papp Gergő új párja: a 24 évvel fiatalabb énekesnővel 5 hónapja van együtt

Papp Gergő elárulta, mióta van együtt új párjával, és hogyan ismerkedtek meg.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Papp Gergő június elején lepett meg mindenkit, amikor a Reggeli élő adásában árulta el, hogy 17 év után kihűlt a láng a házasságában, az elmúlt két és fél évben sok minden megváltozott, aminek eredményeként felesége, Judit és a műsorvezető is új párra talált. 

"Nem követtünk el bűnt, félrelépést vagy megcsalást, de az elmúlt három hónapban úgy alakult, hogy pont mind a ketten megtaláltunk egy másik ember oldalán egy újfajta boldogságot" - mondta akkor a műsorban a 47 éves sztár. 

Papp Gergő új párja

Egyelőre még nem kívánt arról beszélni, ki az új párja, de miután horvátországi nyaralásukon lefotózták Pintér Petra énekesnővel, a Blikknek elárult pár részletet az új kapcsolatáról. 

- Eddig intenzíven férjként szerepeltem, és ez most egy más helyzet. Valamint azt sem akartam, sőt még most sem szeretném, ha Petrát 'Pimasz úr csajaként' aposztrofálnák, és emiatt hátrány érné - mondta a napilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A fiatal énekesnőt már 2015-ben, az érettségijére készülve nagyon tehetségesnek tartották, meghívták azon külföldi és magyar zenészek közé, akik az elhunyt gitárlegendára, Gary Moore-ra emlékezve felléphettek a budapesti A38 Hajón. Azóta több saját száma és videója is megjelent. Tavaly januárban a Tom Stormy Trio x Petrovna klippremierje apropóján vendégeskedett az RTL Klub reggeli műsorában, aminek akkor Papp Gergő volt az egyik műsorvezetője. Másfél év után idén februárban egy közös barátjuk születésnapján találkoztak újra, ekkor ismerkedtek össze igazán.  

- Mivel találkoztunk már a műsorban, csevegni kezdtünk, aminek az lett a vége, hogy hajnalig csak egymással beszéltünk.

Azonnal egy hullámhosszra kerültünk, már az első pillanatban tudtam, hogy ez komollyá is fordulhat, és az érzés kölcsönös volt.

A 23 éves énekesnővel öt hónapja alkotnak egy párt, Petrát Pimaszúr felesége, Judit is ismeri és kedveli, nemrég pedig a horvátországi nyaralásukra a tévés fia, Ábel és annak egy barátja is velük tartott. 

Pintér Tibor 22 évvel fiatalabb párja bikiniben

Pintér Tibor és Ilyés Jenifer másfél éve alkotnak egy párt. A 46 éves sztár kétszer már volt nős, mindegyik házasságában született egy gyermeke, de a válás nem szegte kedvét, Jenifert szívesen nőül venné. A színésznő, énekesnő 22 évvel fiatalabb, dögös nő, Tenyában megvan az egészséges féltékenység, de állítja, nem a korkülönbség miatt.

Ezt is szeretjük