Sasvári Sándor felesége egy szőke szépség - A 16 évvel fiatalabb Ildikóba első látásra beleszeretett

Sasvári Sándor több mint 25 éve él nagy boldogságban feleségével, Ildikóval.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sasvári Sándor a mai napig ünnepelt musicalsztár, olyan legendás darabokban csillogtatta meg a tehetségét, mint az Operaház fantomja, a Nyomorultak vagy a Jézus Krisztus Szupersztár. 

Az utóbbi előadásnak köszönheti azt is, hogy negyvenévesen megtalálta az igazit. Feleségével, Ildikóval már több mint 25 éve élnek nagy boldogságban, két lányuk született, Léna 22, Emília 18 éves.

Sasvári Sándor felesége

- ’93-ban ismerkedtünk meg, a Rockszínházban volt stúdiós, én pedig éppen a Jézus Krisztus Szupersztár felújító próbáján vettem részt. Lenéztem a keresztről, és azt mondtam magamban: "Ez a nő gyönyörű!" Picit profán a történet... Meghívtam vacsorázni, és azóta együtt vagyunk - mesélte Ildikóval való találkozásáról 2020 márciusában a Mokkában

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Erdélyi Gábor barátunk járt nálunk! #grapevitalsaturn 📷 @erdelyiphoto www.erdelyiphoto.com

Sasvári Sándor (@sasvarisandorofficial) által megosztott bejegyzés,

- Egyszer csak belibbent egy gyönyörű, göndör, szőke, kék szemű lány csodálatos alakkal. Tizenkilenc éves volt, harmonikus lélek. A tisztasága, a szépsége fogott meg. Próba után elhívtam vacsorázni. Onnantól együtt jártunk, majd összeköltöztünk - mesélte az első találkozásról bővebben a Borsnak 2018 szeptemberében. 

sasvari-sandor-felesege-lanyai
Fotó: TV2/Mokka

- ’97-ben felkértek egy németországi vendégszereplésre. Duisburgban a Nyomorultakban játszottam Jean Valjeant heti hat alkalommal két évig. Akkor döntenem kellett: itthon hagyom Ildikót, vagy viszem magammal? Összeházasodtunk, itt hagyott csapot-papot, főiskolát, az­óta együtt vagyunk - osztotta meg a napilappal.

A cikk az ajánló után folytatódik

16 év közöttük a korkülönbség. A TV2 reggeli műsorában viccesen meg is jegyezte, hogy a boldog házasság egyik titka, hogy jóval fiatalabb legyen az ember felesége. 

sasvari-sandor-fb
Fotó: TV2/Mokka

- Nem vagyunk nagyon sokat együtt, mert sokszor járom az országot, így ki vagyunk éhezve a találkozásra. Néha el kell menni valahova kettesben, meg kell adni a módját a romantikának egy-két lopott napon. Kettesben nyaralni még nem voltunk, hála istennek a lányaik még mindig jönnek velünk - árulta el a Mokkában. 

Ernyey Béla 38 évvel fiatalabb felesége

Ernyey Béla és felesége májusban ünnepelték megismerkedésük 12. évfordulóját. A 77 éves sztár ebből az alkalomból kiposztolta a Dóráról készült legjobb fotóját. Kapcsolatuk hajnalán sokan nem hittek abban, hogy a 38 év korkülönbséggel hosszú távon is boldogok lesznek, de ők rácáfoltak a kétkedőkre.   

Ezt is szeretjük