Janza Katáért bolondul 22 évvel fiatalabb párja - A két színész között 4 éve nagy az összhang

Janza Kata és Pesák Ádám tökéletesen kiegészítik egymást.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Azt tartja a mondás, az ellentétek vonzzák egymást. Erre Janza Kata és párja, a Barátok köztből ismert Pesák Ádám tökéletes példa, szinte nem is lehetnének különbözőbbek.

A külvilág eleinte kétkedve fogadta kapcsolatuk hírét, nem jósoltak nagy jövőt a 22 év korkülönbség miatt. Ám rácáfoltak a kétkedőkre, négy esztendeje boldogok együtt.

Janza Kata és Pesák Ádám 

Az aranytorkú musicalénekest váratlanul érte, mennyire jól kijönnek már az első perctől kezdve. Korábbi kedveseinél ugyanis nem ezt tapasztalta, gyakran előfordult, hogy exei nem kezelték jól temperamentumos viselkedését, és azt a feszített tempót sem tudták hova tenni, amit a mindennapokban diktál.

janza kata ádám
Fotó: TV2/Mokka

- Amikor én születtem, az évszázad legnagyobb napfoltkitörése volt. Ezáltal olyan energiát kaptam, amitől a korábbi partnereimnek már „sok” voltam. Szerettek volna lerángatni a földre, mert úgy érezték, hogy elnyomom őket - mesélte a 48 éves sztár a Hot! magazin interjújában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ádám sosem érezteti vele, hogy túl domináns lenne, a Barátok közt Harmath Gergője pontosan tudja, hogy kedvesének épp mire van szüksége, magányra vagy társaságra. Az évek pedig idővel elmosódtak köztük. 

Bár tökéletes az összhang, náluk is voltak hullámvölgyek. Volt idő, amikor a színész még nem tudta ennyire jól kezelni pezsgő személyiségét.

- Ádám eleinte nehezen kezelte, hogy én vagyok a társaság középpontja (…) Aztán átgondolta, és azt mondta: „Nem mögötted szeretnék kullogni, hanem melletted szeretnék állni”. Beláttam, hogy hagyni kell szárnyalni pályakezdőként.

Janza Kata lánya

Janza Kata és Pintér Tibor házasságából egy gyönyörű lányuk született 1998-ban, aki a Janka nevet kapta. Köztudott, hogy barátokként váltak el, így a sármos színész lányával is közeli kapcsolatban tudott maradni.

Ezt is szeretjük