Áder János felesége ilyen csinos volt a Katinka-film premierjén: fotókon Hercegh Anita

Áder János és felesége, Hercegh Anita is részt vettek a Katinka című film díszbemutatóján.

áder-jános-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Áder János és felesége, Hercegh Anita is részt vett a Katinka című film premierjén. Hosszú Katinka hivatalos életrajzi dokumentumfilmje május 12-től látható a mozikban.

A díszbemutatót kedd este tartották az Uránia moziban, ugyanazon a napon, amikor Áder János köztársasági elnök második államfői mandátuma lejárt. 

Áder János és felesége

Áder János 1978-ban kezdte felsőfokú tanulmányait az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi karán, és az egyetem évei alatt ismerte meg az öt évvel fiatalabb Herczeg Anitát. Utóbbi még nem volt húszéves, amikor 1984-ben összeházasodtak. 

Első gyermekük, Borbála 1988-ban született, András fiuk 1990-ben, Orsolya lányuk 1993-ban, legkisebb gyermekük, Júlia pedig 2002-ben látta meg a napvilágot. Áder János és Herczeg Anita 2021-ben nagyszülők lettek.

Leköszönése napján Áder János feleségével részt vett a Katinka című dokumentumfilm díszbemutatóján, és szemmel láthatóan jól szórakoztak.  

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: Profimedia/Trenka Attila

Ezt is szeretjük