Hegyi Barbara ritka közös képen férjével: "Csodásak vagytok együtt"

Hegyi Barbara is fellépett március 19-én férje koncertjén a Budapest Kongresszusi Központban.

hegyi-barbara-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

"Mint a zsák meg a foltja” - olyan embereket szokás ezzel jellemezni, akik az élet minden területén kiegészítik egymást. Hegyi Barbara és Sztevanovity Zorán párosára a rajongók szerint illik a mondás, elég csak egy közös fotót látni róluk, hogy tudjuk, mennyire összeillenek.

Az ilyen képek nagyon ritkának számítanak náluk: ők nem tartoznak azon hírességek csoportjához, akik nap mint nap posztolnának közös felvételt a közösségimédia-oldalaikra, különleges alkalmakra tartogatják ezt.

Hegyi Barbara és Zorán közös képe

A március 19-e annak számított. Zorán aznap tartott dupla koncertet a Budapest Kongresszusi Központban, amelyen élete párja is részt vett. Az öltözőben készítettek egy szelfit a fellépés után, az imádni való kép rengeteg lájkot és dicséretet söpört be.

"Nagyon szuper volt a koncert! Köszönjük! Még sok ilyet! Csodásak vagytok együtt!” - lelkendezett az egyik hozzászóló, míg mások nemes egyszerűséggel csak annyit írtak rájuk, hogy ők egy igazi nyerő páros.

A zenész és a színésznő közel két évtizede élnek harmonikus kapcsolatban, 2004-ben házasodtak össze. Barátságból lett szerelem az övék: Hegyi Barbarát nagyon megviselte az az időszak, amikor elvált előző férjétől, a 2014-ben elhunyt Balikó Tamástól. A nehéz időkben Zorán volt mellette, akivel rengeteget beszélgettek, sokszor együtt vacsoráztak.

Kudarcként élte meg, hogy nem tudta megmenteni első házasságát, pedig nagyon sokáig próbálkozott. 

- Nagy mázlim volt, mert Zorán közbejött. Beadtam a válókeresetet, közben kezdtünk el beszélgetni mélyebben, majd fordult át a dolog. A gondviselés segített, és abban is, hogy elhidd, ez másképpen fog történni, és nem lépsz ugyanabba a vízbe - ecsetelte Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában.

Hegyi Barbara bikiniben

Hegyi Barbara szerint a sport az egyetlen, ami meg tudja akadályozni az öregedést. Azt is bevallotta, néha neki is erővel kell rávennie magát, hogy menjen futni, biciklizni, szaunázni. Amíg az idő engedi, a SUP-olásnak is hódol, ami az egész testet és az izomzatot átmozgatja, megdolgoztatja, szépen formálja az alakot. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csodásan néz ki bikiniben a Vígszínház Jászai Mari-díjas színésznője.

Cover-fotó: MTI/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük