Nyertes Zsuzsa gyönyörű, 28 éves lánya: a többdiplomás Zsuzsó csak külsőre hasonlít nagyon anyjára

Nyertes Zsuzsa lánya nem szeret szerepelni, már kislányként tudta, nem fog anyja nyomdokaiba lépni.

nyertes-zsuzsa-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nyertes Zsuzsa 1983-ban szerezte meg a diplomáját a Színház- és Filmművészeti Főiskola színész szakán. Immár közel négy évtizede, hogy elindult színésznői karrierje, mely során olyan híres filmekben láthatta a közönség, mint a Hamis a baba vagy A három testőr Afrikában, de a legtöbben kabarékból, így például a Szeszélyes évszakokból vagy a Gálvölgyi Showból ismerhetik.

A nézőktől megkapta a szexszimbólum jelzőt, valamint a magyar Marilyn Monroe-ként is sokan emlegették. Bár ezekre az érdemekre is nagyon büszke, élete fő művének egyetlen lányát, Zsuzsót tartja, akit rajongásig imád.

Nyertes Zsuzsa és lánya ennyire hasonlítanak

A 28 esztendős nő csak nagyon ritkán szerepel édesanyja oldalán, zavarba jön a kamerák kereszttűzében, így nem sűrűn vállal el tévés megkereséseket. A Mokkával kivételt tett, együtt érkezett édesanyjával. Ahogy egymás mellett ültek a stúdióban, jól látszott, mennyire hasonlítanak. Zsuzsó örökölte a szép vonásokat, a szőke fürtöket és a kék szemet.

zsuzsó-2
Fotó: TV2/Mokka

Annak ellenére, hogy megjelenésük alapján, ha akarnák, sem tagadhatnák le egymást, személyiségükben kevesebb az átfedés. Míg Nyertes Zsuzsa igazi pezsgő személyiség, aki élvezi, ha rávetül a reflektorfény, lányát a visszafogottság és a megfontoltság jellemzi.

- Szeretem, hogy valamilyen szinten különbözünk. Szerintem nem is létezik olyan, hogy egy anya-lánya vagy apa-fia páros teljesen ugyanolyan legyen. Van egy apukám, onnan másmilyen személyiséget, géneket örököltem - mesélte az adás vendégeként Zsuzsó.

zsuzsó-1
Fotó: TV2/Mokka

Vannak dolgok, amikben azért hajaz az anyukájára. Ő is szeret beszélni, társaságban lenni, de míg a színésznő ezt mindennap el tudja viselni, addig neki szüksége van arra, hogy olykor elvonuljon, és egyedül legyen.

A szőke szépségben az is nagyon korán megfogalmazódott, hogy nem fog Nyertes Zsuzsa nyomdokaiba lépni, helyette inkább a vállalatok világában vetette meg a lábát. Három diplomát szerzett közgazdaság, pénzügy és emberi erőforrások szakon.

Geszler Dorottya 25 éves lánya

Geszler Dorottya mindössze 19 éves volt, amikor harmadik helyezett lett az 1989-es Miss Hungary szépségkirálynő-választáson, és a közönségdíjat is elnyerte. A sztártól lánya, Laura is jó géneket örökölt, ez azon a fotón is látszik, amit Geszler Dorottya a nemzetközi ölelés napja alkalmából posztolt kettejükről.

Cover-fotó: MTI/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük