Szulák Andrea lánya gyönyörű tinédzser lett: Rozina ennyire hasonlít a színésznőre
Sokan mondják Szulák Andrea lányát látva, hogy az alma nem esett messze a fájától.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szulák Andrea mindig is vérbeli nő volt, akit csinos és nőies ruhákban, többnyire kisminkelve és beigazított frizurával láthatunk, de a közösségi oldalain megmutatja a hétköznapi oldalát is követőinek akár futás után, sapkában és melegítőben is. 

Odafigyel arra, hogy ötven fölött is csinos legyen, de nem sanyargatja magát, a diétákban rég nem hisz, az egészséget sokkal fontosabbnak tartja.  

Szulák Andrea lánya

Az 57 éves színésznő a Story magazinnak azt mondta, ismert emberként kötelessége jó példát mutatni, és a szívügye is, hogy a nők jobbnak, szebbnek lássák magukat.

A 2007. április 26-án született lánya, Rozina miatt is jól akarja érezni magát a bőrében, és meg szeretné mutatni 14 éves lányának, aki a legbefolyásolhatóbb korban van, hogy a nőiesség megélése független a súlytól vagy a kortól. 

Rozina, ahogy nő, nemcsak egyre szebb, hanem az édesanyjára is egyre jobban hasonlít. Szulák Andrea szerint jobb ízlése van, mint neki, és nagyszerűen sminkel. 

- Csajoskodásban már most túltesz rajtam! És bevallom, jobb ízlése is van, mint nekem. Olyan precízen tudja magát kisminkelni, hogy eláll a szavam. És mivel nem viszi túlzásba, nincs szükség arra, hogy kontrolláljam, mit ken magára, vagy milyen színűre festi a körmét, de még az öltözködésébe sem szólok bele.

- Sokak szerint nem esett messze az alma a fájától, és mivel én már most felnézek a lányomra, számomra nincs is ennél szebb bók - árulta el a hetilapnak. 

Judy és lánya, Maja

A sztárcsemete 2020 decemberében töltötte be a kilencedik életévét. Bár édesanyja csak elvétve posztol róla, időnként meglepi a követőit anya-lánya fotókkal vagy szelfikkel. A rajongók figyelmét a kislány friss képein egyből az ragadta meg, hogy Maja tiszta édesanyja. 

Ezt is szeretjük