Janza Kata és 22 éves lánya: Janka éppolyan szép, mint az anyja

Janza Kata és lánya olyanok, mint egymás tükörképei.

janza-kata-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Janza Kata és Pintér Tibor egy véletlen találkozásnak köszönhetően habarodott egymásba a Színművészetin a ’90-es években. Bár a házasságuknak válás lett a vége, a jó kapcsolat megmaradt köztük. Örökre összefűzi őket a barátság, valamint közös lányuk.

Pintér Janka immár 22 éves, gyönyörű nővé érett. Vonásait egyértelműen az édesanyjától örökölte, néhány közös fotójukon mintha egymás tükörképei lennének.

Janza Kata és 22 éves lánya, Janka

Bár hamar kiderült, szülei után benne is megvan a művészi véna, és kacsintgat a színház világa felé, egyelőre egy teljesen más pályán képzeli el a jövőjét, a jogi egyetemen kezdte el a tanulmányait. 

Édesanyja szerint, noha külsőre hasonlítanak, belső tulajdonságaik merőben eltérnek egymástól. Szerinte lánya sokkal megfontoltabb és következetesebb nála, ez különösen akkor ütközik ki, amikor kisebbik gyermeke, Samu neveléséről van szó.

- Néha olyan, mintha Janka lenne az anyukám. Beleszól Samu nevelésébe is, és levezényel egy családi vitát. Ellentétben az én hedonista életszemléletemmel, konzervatív elveket vall, és hisz a sírig tartó szerelemben - árulta el a színésznő a Hot! magazinnak 2021 áprilisában.

Anyukája azt is elújságolta a lapnak, hogy lánya az utóbbi időben rengeteget változott, sokkal nyitottabb lett, és könnyebben beszél az érzéseiről.

- Mindig is megfelelési kényszere volt, és gyűjtögette a sérelmeket. Ezek azonban kicsapódnak. Mostanában azon viccelődünk, hogy húszévesen éli a kamaszkorát: lázad és konfrontálódik. Viharosabb lett a kapcsolatunk, de ezt nem bánom. Végre ki meri mondani, hogy mi bántja, és beleáll a vitába is. És megnyílik előttem.

Janza Kata és Pintér Janka közös fotói tükrözik, milyen szoros köztük a viszony, valamint az is egyértelmű, mennyire hasonlítanak egymásra. Képeken az anya-lánya páros!

Cover-fotó: MTI/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük