Az 55 éves Hegyi Barbara bikiniben: "Bitang jó kép lett!"
Hegyi Barbara rendszeresen sportol: fut, biciklizik, meleg időben a vízen SUP-deszkára pattan.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Hegyi Barbara 2018 augusztusában csatlakozott az Instagramhoz, a közösségi oldalára pedig azóta is rendszeresen posztolt. 

A tizedik fotója nagy sikert aratott: bikiniben az évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő SUP-deszkán térdel. 

Hegyi Barbara bikiniben

- A sport az egyetlen, ami meg tudja akadályozni az öregedést. Ez tényleg így van! Néha nekem is erővel kell rávennem magam, hogy menjek futni, biciklizni, szaunázzak - ami megint csak jót tesz a bőrömnek. Színpadi ember lévén nekem nagyon kell a kondíció - mondta 2021 áprilisában a Vichy "Változókor? Én nem változom!" című hatrészes podcastjának egyik vendégeként.

Az 55 éves színésznő nyaranta a SUP-olásnak is hódol, ami az egész testet és az izomzatot átmozgatja, megdolgoztatja, szépen formálja az alakot. Nem is csoda, hogy az idén is elmaradhatatlan SUP-deszkás fotójára özönlöttek a dicséretek. 

"Elképesztően jó kép. Semmi trükk, csak a valóság!" - írta kolléganője, Márai Kata színésznő.  

"Bitang jó kép lett!" - bókolt egy másik hozzászóló.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Én egy perccel nem mennék vissza korábbra, mert nekem nem volt olyan nagy öröm harmincévesnek lenni. Most sokkal magabiztosabbnak, kiegyensúlyozottabbnak gondolom magam. Nyilván az élethez való hozzáállásom, tudásom mélyebb, ami nem nehezíti, inkább megkönnyíti a mindennapjaimat. Ez most úgy hangzik, hogy 55-nek a legjobb lenni! De valóban így van, hogy még mindent meg tudok tenni, és már mindent meg tudok tenni. 55 évesen már egy csomó mindent el tudsz helyezni magadban, és a gondolkodásmódodba is be tudod illeszteni, elfogadóbb vagy - árulta el az említett podcastban. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csodásan néz ki bikiniben a Vígszínház Jászai Mari-díjas színésznője, Hegyi Barbara.

Ezt is szeretjük