A 63 éves Sütő Enikő bikinis fotói: a 70-es évek modelljén ámul mindenki

Sütő Enikő és hatvan fölötti magyar sztárok, akik bikinis fotókat posztoltak magukról.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sütő Enikő 18 évesen, a hetvenes években lett egy csapásra ismert, amikor Fabulon naptejet reklámozott: valószínűleg sokan emlékeznek arra az ikonikus fotóra, amit meztelen háttal, szűk farmerben Fenyő János készített róla.

1978-ban az olvasók az év manökenjének választották, 1989-ben pedig elindította a modelliskoláját, ami több mint harminc éve működik.

60 fölötti magyar sztárok bikiniben

A 63 éves sztár ma is szenzációsan néz ki bikiniben, friss fotóját, amiben világoskék bikinit visel, rengetegen elhalmozták bókokkal. Egészséges életmódot folytat, tudatosabban sportol, hogy megőrizze a formáját, és több mint húsz éve vegetáriánus. Ha felcsúszik rá pár pluszkiló, nem koplal, inkább elkezd könnyű, rostdús ételeket fogyasztani. Azt vallja, hogy biológiai kor van az életkor helyett. 

Képes összeállításunkban nemcsak Sütő Enikőt láthatod bikiniben, hanem több hatvan fölötti magyar sztárt is. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük