Az 51 éves Geszler Dorottya bikinis fotói: karcsú alakját dögös pózokban mutatta meg
Geszler Dorottya szenzációsan néz ki friss, bikinis és fürdőruhás képein.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Geszler Dorottya ma is ugyanolyan gyönyörű, mint amikor 19 évesen harmadik helyezett lett az 1989-es Miss Hungary szépségkirálynő-választáson, és a közönségdíjat is elnyerte. 

Gyerekkorában balettozott, több mint 15 éve pilatesoktatóként dolgozik, és ugyan jó a genetikája, neki is tennie kell azért, hogy karcsú alakját megőrizze. A drasztikus fogyókúrákban és az önsanyargatásban nem hisz, szerinte az életmódváltásban rejlik a siker titka.

Geszler Dorottya bikiniben

Szerinte ne kényszerből vagy divatból válasszunk edzésformát, próbáljunk ki több mindent, és találjuk meg azt, ami örömet okoz: nála a pilates lett a befutó. Az 51 éves sztár heti két-három edzést javasol, és olyan étrendet, amit hosszú távon is tartani tudunk, nem éhezünk, különben jojóeffektus lesz a vége. Fogyjunk inkább lassabban, de tartósan. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Nem szeretem sem a diéta, sem pedig a fogyókúra szavakat, az életmódváltásban hiszek. Bennem van egy nagy adag hedonizmus, nehezen mondanék le a finomságokról, és bizony én is elcsábulok néha. Nincs ezzel semmi baj, de ilyenkor kevesebb kalóriát viszek be, vagy másnap biztosan keményebben edzek - mesélte július elején a Vasárnapi Blikknek

Neki mindez bevált, erre pedig a friss, bikinis és fürdőruhás fotói a bizonyítékok, amiken bárki megnézheti, milyen karcsú és nőies. Nem csoda, hogy a közösségi oldalán elhalmozzák bókokkal. 

Ezt is szeretjük