Keleti Andrea tovább fogyott: az 52 éves sztár bikinis fotói magukért beszélnek
Keleti Andrea egy saját maga által varrt bikiniben mutatta meg irigylésre méltó alakját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Keleti Andrea tavaly egy, a palesztin népgyógyászat kincseiből és a grönlandi moszatokból álló gyógynövény-receptúra segítségével nyolc kilótól szabadult meg. Már akkor is bomba formában volt, most azonban leadott további egy-két kilót.

A táncművész csak úgy ragyog, 15 éve nem volt ilyen jó formában, és túl az ötvenen egy saját maga által varrt bikiniben állt kamera elé, amiből számtalan darabot tartogat a szekrényében.

Keleti Andrea bikinis fotói

- Tavaly történt egy nagy változás az életemben, két ruhaméretet fogytam. Sosem voltam igazán túlsúlyos, de magamhoz képest azért sikerült eléggé kikerekednem, és nem tetszett, amit a tükörben láttam. Igazán jó érzés volt, hogy éhezés és önsanyargatás nélkül sikerült elérnem a célom, hiszen

az ember teste ötven felett azért nem olyan könnyen változik, így különösen büszke vagyok rá.

- Szép folyamat volt, nem egy pillanat alatt fogytam, sőt még idén tavasszal is lement rólam egy kevés, és tényleg úgy nézek ki újra, mint 15 éve - magyarázta Keleti Andrea, aki szívesen bújik saját maga által készített ruhákba is.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Az eredeti szakmám férfiszabó, így a varrás igazán nem esik nehezemre. Igazi gyűjtő vagyok, megtartok mindent, aminek jó az anyaga, aztán átalakítom, felújítom. Naponta egy-két órát szentelek az alkotásnak. Egy ilyen fürdőruha elkészítése körülbelül 45 perc, úgyhogy mindig a kedvemhez illő darabot készítek. Nem csoda, hogy vagy kétezer lapul belőle a szekrényemben - tette hozzá nevetve az 52 éves sztár. 

Képes összeállításunkban megnézheted, Keleti Andrea milyen szenzációs formában van bikiniben, miután idén is fogyott egy-két kilót. 

Ezt is szeretjük