A 61 éves Kiszel Tünde szexi bikiniben: dús keblei vonzzák a tekinteteket
Kiszel Tünde családjával és barátaival Horvátországban nyaral, ahonnan bikinis fotókat is posztolt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiszel Tünde imádja a Balatont, nyáron szeret időzni a magyar tenger partján, de az Adriai-tengerért is rajong, évek óta szervez horvátországi nyaralást nagyobb baráti társasággal. 

A naptárdíva idén is Vir szigetéről jelentkezett be, ahol lánya mellett a nővérével és barátaikkal kapcsolódnak ki és töltődnek fel. 

Kiszel Tünde bikiniben a horvát tengerparton

"Szeretettel gondolok Rátok Horvátországból! Vir szigeten nyaralunk! Zadar nagyon szép, hangulatos város! Jól érezzük magunkat! #croatia #virisland #zadar #summer #vacation #sea #family #friends #together #love" – írta követőinek, akiknek Trogirból is bejelentkezett. 

A sztár bikinis fotókkal is megörvendeztette rajongóit, akik elhalmozták bókokkal. Telt keblei és szexi dekoltázsa vonzza a tekinteteket, és bizonyára kevesen gondolnák, hogy novemberben ünnepli a 62. születésnapját. Képes összeállításunkban megnézheted, Kiszel Tünde bikiniben is mennyire dögös díva. 

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük