A 61 éves Kiszel Tünde szexi bikiniben: dús keblei vonzzák a tekinteteket
Kiszel Tünde családjával és barátaival Horvátországban nyaral, ahonnan bikinis fotókat is posztolt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiszel Tünde imádja a Balatont, nyáron szeret időzni a magyar tenger partján, de az Adriai-tengerért is rajong, évek óta szervez horvátországi nyaralást nagyobb baráti társasággal. 

A naptárdíva idén is Vir szigetéről jelentkezett be, ahol lánya mellett a nővérével és barátaikkal kapcsolódnak ki és töltődnek fel. 

Kiszel Tünde bikiniben a horvát tengerparton

"Szeretettel gondolok Rátok Horvátországból! Vir szigeten nyaralunk! Zadar nagyon szép, hangulatos város! Jól érezzük magunkat! #croatia #virisland #zadar #summer #vacation #sea #family #friends #together #love" – írta követőinek, akiknek Trogirból is bejelentkezett. 

A sztár bikinis fotókkal is megörvendeztette rajongóit, akik elhalmozták bókokkal. Telt keblei és szexi dekoltázsa vonzza a tekinteteket, és bizonyára kevesen gondolnák, hogy novemberben ünnepli a 62. születésnapját. Képes összeállításunkban megnézheted, Kiszel Tünde bikiniben is mennyire dögös díva. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük