A 61 éves Kiszel Tünde szexi bikiniben: dús keblei vonzzák a tekinteteket

Kiszel Tünde családjával és barátaival Horvátországban nyaral, ahonnan bikinis fotókat is posztolt.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kiszel Tünde imádja a Balatont, nyáron szeret időzni a magyar tenger partján, de az Adriai-tengerért is rajong, évek óta szervez horvátországi nyaralást nagyobb baráti társasággal. 

A naptárdíva idén is Vir szigetéről jelentkezett be, ahol lánya mellett a nővérével és barátaikkal kapcsolódnak ki és töltődnek fel. 

Kiszel Tünde bikiniben a horvát tengerparton

"Szeretettel gondolok Rátok Horvátországból! Vir szigeten nyaralunk! Zadar nagyon szép, hangulatos város! Jól érezzük magunkat! #croatia #virisland #zadar #summer #vacation #sea #family #friends #together #love" – írta követőinek, akiknek Trogirból is bejelentkezett. 

A sztár bikinis fotókkal is megörvendeztette rajongóit, akik elhalmozták bókokkal. Telt keblei és szexi dekoltázsa vonzza a tekinteteket, és bizonyára kevesen gondolnák, hogy novemberben ünnepli a 62. születésnapját. Képes összeállításunkban megnézheted, Kiszel Tünde bikiniben is mennyire dögös díva. 

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük