Az 51 éves Barta Sylvia szexi bikiniben jelentkezett be a Mokkába: kollégái sem hagyták szó nélkül alakját
Barta Sylvia a csopaki strandról jelentkezett be a TV2 reggeli műsorába.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Barta Sylviának már gyerekként egy magyar tévés legenda, Kudlik Júlia volt a példaképe, így nem csoda, hogy ő is a médiában szerette volna megvetni a lábát. Húszévesen kezdte karrierjét a százhalombattai televíziónál, majd a Napi TV szerkesztő-riportere lett. 

A kereskedelmi csatornák indulása hozta meg számára a nagy áttörést, őt választották ki a TV2 első női időjósának. Bár volt pár év szünet, amikor nem láthattuk a csatornán, 2018-ban visszatért a pozícióba, azóta is tőle tudhatjuk meg, milyen idő várható.

Az 51 éves Barta Sylvia bikiniben

Egy meleg júliusi napon a megszokottól eltérő módon tudósított arról, hogy csillapodik-e a kánikula. A csopaki strandról, falatnyi bikiniben jelentkezett be a Mokkába. Az adásról készült fotókat megosztotta az Instagram-oldalán, bombázó alakja láttán mindenki ámult. Számos kollégája, például Váczi Gergely és Nádai Anikó is láljkjaikkal jutalmazták a dögös felvételeket, de olyan híresség is akadt, aki nem bírta megállni, hogy le ne írja, milyen szenzációs formában van.

"Csodásan nézel ki!" - ezt például Szandi kommentelte a július 9-én közzétett bejegyzéshez.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Nem csak a jó géneknek köszönheti a fittségét, sokat tesz a tökéletes vonalaiért. 2013 óta aerobikedzőként és zumbainstruktorként is dolgozik, így a sport a mindennapjai része. 

- A titok a rendszeres testmozgás. Nem viszem túlzásba, de egy héten háromszor minden körülmények között sportolok. A tévé mellett aerobik- és zumbaoktatóként dolgozom, és mivel egész évben rendszeres a mozgás, a hosszú távon, lassan felépített, arányos izomzat megmarad - magyarázta a Bors 2019-es interjújában.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szenzációs a bikinis alakja az 51 éves Bartha Sylviának. 

Ezt is szeretjük