Csisztu Zsuzsa nőies idomait kiemelte a ruhája: a Glamour-gálán férje büszkén ölelte

Nem Csisztu Zsuzsa volt az egyetlen sztár, aki a párja kíséretében érkezett a 13. Glamour Women of the Year gálára.

csisztu-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy év szünet után 14. alkalommal rendezték meg 2022. március 23-án a Glamour Women of the Year gáláját. A magazin olvasói hat kategóriában avattak győztest. Nem csak a hírességeknek ítélték oda a Glamour-szobrocskákat, hogy reflektorfénybe helyezzék azokat a sikeres nőket, akiket kevésbé ismernek országszerte, többek között az év lakberendezője és az év vállalkozója díjakat is kiosztották. A jelöltekről és a nyertesekről bővebben korábbi cikkünkben olvashatsz.

Az est háziasszonya, Lékai-Kiss Ramóna többször megemlítette, hogy a világjárvány miatti egy év kihagyás után milyen jó újra együtt ünnepelni a sikeres nőket. Több sztár gondolta úgy, hogy ezt az élményt nem akarja egyedül megélni, ezért sokan párjukkal az oldalukon érkeztek az eseményre.

A 2022-es Glamour-gála sztárpárjai

Csisztu Zsuzsa orvos férjével, dr. Ketskés Norberttel vett részt a gálán, igazi sztárpárként ragyogtak a fotósok előtt. A tévés egy igazán dögös darabba bújt: a fekete, mélyen dekoltált ruha kihangsúlyozta nőies alakját, nem csoda, hogy élete párja egy pillanatig sem tudta levenni róla a kezét. Az eseményről készült képek az Instagram-oldalán is nagy sikert arattak, követői elhalmozták a bókjaikkal. Volt, aki Jennifer Lopezhez hasonlította, más neki ítélte az év Glamour királynője képzeletbeli díjat.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkotott Csisztu Zsuzsa és férje a 2022-es Glamour-gálán, illetve az est további sztárpárjait is láthatod.

Cover-fotó: Profimedia/Trenka Attila

Ezt is szeretjük