Rogán Cecília a Glamour-gálán rózsaszín estélyibe bújt: babapocakja ilyen szépen gömbölyödik
A 2022-es Glamour Women of the Year gálán a harmadik gyermekével várandós Rogán Cecília is megjelent.

rogan-cecilia-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2022-es Glamour Women of the Year gálán szerda este nemcsak a hat kategória jelöltjei vettek részt, számos hazai sztár is kíváncsi volt az idei tavasz nagyszabású, hírességeket felvonultató estjén. Sarka Kata és Rogán Cecília idén is együtt szórakoztak a díjátadón, igaz, az utóbbi csak mértékkel, mert várandós. 

Az év színésznője Tenki Réka, az év énekesnője Tóth Andi, az év közösségimédia-sztárja Sápi Vivien, az év vállalkozója Rácz Judit - SKINSMART, a Krémmánia alapítója, az év divattervezője Varga Viktória - a VIKTÓRIA VARGA márka tervezője, míg az év lakberendezője Csupor Anna lett. Az év hősnője különdíjat az EMMA Egyesület vehette át. A jelöltekről és a nyertesekről bővebben korábbi cikkünkben olvashatsz. 

Rogán Cecília a Glamour-gálán

Rogán-Gaál Cecília és férje 2019 novemberében tudatták, hogy 14 együtt töltött év után külön folytatják tovább életüket, a bejelentés napján beadták a válási papírokat. A házaspárnak két fia született, Dániel 2009-ben, Áron 2012-ben. Az üzletasszony 2020 júliusában ismét férjhez ment, Szendrei Dániellel az esküvőjüket Tihanyban tartották. A nagy napról nem osztott meg fotókat, a jóképű férfival csak az év októberében posztolt közös képet.    

rogan-cecilia-babapocak
Fotó: Femina/Csabai Kristóf

Rogán Cecília idén februárban egy babapocakos fotóval adta hírül az Instagram-oldalán, hogy várandós. A bejelentés óta a szerda esti Glamour-gála volt az első nyilvános rendezvény, ahol megjelent.  

rogan-cecilia-glamour-gala
Fotó: Femina/Csabai Kristóf

Szemből a mályvaszínű, csillogó estélyiben és a fekete bőrkabátban nem is volt feltűnő, hogy az üzletasszony babát vár. 

rogan-cecilia-glamour-babapocak
Fotó: Femina/Csabai Kristóf

Oldalra fordulva már jól láthatóvá vált, hogy a harmadik trimeszterben jár. A harmadik gyermeke is fiú lesz, április közepére-végére várja.

rogan-cecilia-sarka-kata-glamour-gala
Fotó: Femina/Csabai Kristóf

Sarka Kata és Rogán Cecília a Miss World Hungary licensztulajdonosai, de nem csak az üzleti életben jönnek ki jól egymással, nagyon jó barátnők is.

A 2022-es Glamour-gála legszebb estélyi ruhái

A 2022-es Glamour Women of the Year gálán Dallos Bogi neve ugyan nem szerepelt a jelöltek között, de az énekesnő ruhájával felkerült volna az est legszebb estélyi kreációját viselők képzeletbeli listájára. Képes összeállításunkban megnézheted, szerintünk kik voltak a díjátadó gyönyörű sztárjai, kik viselték az idei Glamour-gála legszebb és legcsillogóbb alkalmi ruháit.

Ezt is szeretjük