Az RTL műsorvezetője 10 év után válik férjétől: sztárok, akik 2022-ben a különválás mellett döntöttek
2022-ben ezekről a hazai sztárokról derült ki, hogy a válás mellett döntöttek.

peller-mariann-coverr
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2022-es év sok sztárnak hozott szomorú fordulatot a magánélet terén: többen is bejelentették, hogy véget ért a házasságuk. 

Változó, hogy ki, mikor és milyen formában tudatta a hírt a nagy nyilvánossággal: voltak, akik szűkszavú közleményben osztották meg, mások interjút adtak.

Magyar sztárok válása 2022-ben

2022. október 27-én a Story magazin címlapján derült fény arra, hogy Peller Mariann és Juni György tíz év házasság után a válás mellett döntöttek. A férfi szűkszavúan megerősítette a hetilap értesülését, ám a részletekről nem szeretett volna bővebben nyilatkozni. A lap szerint már két éve sem volt minden felhőtlen a házaspár kapcsolatában. A Reggeli műsorvezetője ugyanezen a napon az Instagramon adott ki közleményt. 

„Ehhez a közlendőhöz nem illik semmilyen kép. 12 együtt töltött év után meghoztam a súlyos és nehéz döntést, kilépek a házasságomból. A helyzet önmagában is fájdalmas, szomorú és nehéz. Ezért hálásan köszönöm mindenkinek - beleértve a média munkatársait is - az emberséget, tapintatot és megértést azzal kapcsolatban, hogy egyik fél sem szeretne erről a nyilvánosság előtt beszélni.”

2022-ben nem Peller Mariann volt az egyetlen hazai sztár, aki a válás mellett döntött. Képes összeállításunkban megnézheted, kiknek a házassága ért véget az elmúlt egy évben.

Cover-fotó: RTL

Ezt is szeretjük