Kulcsár Edina babapocakja már ilyen nagyra nőtt: kisfia fotózta le

Kulcsár Edina sugárzóan szép kismama, a babapocakja egyre szebben gömbölyödik.

kulcsar-edina-coverkepe
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina és párja, G.w.M. 2022 januárjában jelentették be, hogy egy párt alkotnak. Decemberben el is jegyezték egymást, az esküvő szervezése is tervben van, és tavaszra várják közös gyermeküket. 

A modell a közösségi oldalán osztott meg egy babapocakos fotót, amelyen jól látszik, hogy egyre közelebb van a nagy nap. 

Kulcsár Edina 3. terhessége

A fényképet az Instagram-oldalára kattintva tudod megnézni. A fotót kisfia, Medox készítette, aki nagyon készül már második testvére érkezésére.

„Az első 2 várandósságomnál sem volt kicsi a pocakom, de a mostani babavárásom abszolút viszi a prímet méretek szempontjából. Azt mondják, hogy minden egyes várandósság alkalmával, egyre nagyobb és nagyobb a pocak. Az eddigi tapasztalataim alapján ezt abszolút alá tudom támasztani. A képet pedig a legügyesebb kis fotós csinálta, a kisfiam, Medox!” - írta a képhez Kulcsár Edina. 

A kommentelők odáig voltak a kép láttán, hiszen a kismama nem sűrűn oszt meg ilyen tartalmakat.

„Csak úgy ragyogsz Edina! Gyönyörű vagy ezen a babapocakos képeden, a kisfiad pedig zseni fotós.”

„Jujj, de izgalmas! Már egyre szebb a pocakod, a kicsi pedig biztosan nagyon várja már, hogy előbújhasson” - jegyezte meg egy rajongó.

Stohl Luca babát vár

A harmincéves sztár kilenc éve él boldog párkapcsolatban, párjával másfél évvel ezelőtt, 2021 őszén tartotta esküvőjét. Tervezték a családalapítást, de nem gondolták, hogy a baba ilyen hamar megfogan.

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük