Berki Mazsi váltja Kulcsár Edinát a Dancing with the Starsban

Kulcsár Edina várandóssága miatt visszalépett, Berki Mazsi táncol helyette.

kulcsár-edina-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahogy mi is megírtuk, ma derült ki, hogy Kulcsár Edina és G.w.M. első közös gyermeküket várják. A gólyahír hallatán sokakban felmerült a kérdés, mi lesz így a modell szereplésével a Dancing with the Starsban, hogy fogja bírni a kemény próbákat kismamaként.

A TV2 tegnap a közösségi oldalaikon posztban közölte, a műsor készítői egy nem várt fordulat miatt rendkívüli bejelentést tesznek. Erre ma délben került sor.

Berki Mazsi a Dancing with the Starsban

Kiderült, Kulcsár Edina visszalépett a műsorból, helyette Berki Mazsi fog parkettre lépni Bonyhádi Ferenc profi táncos oldalán. 

Az egykori szépségkirálynő elmondta, nem akarta cserbenhagyni a partnerét, de természetesen a produkció összes alkotója megértette, várandósan nem tudja teljesíteni a kemény fizikai erőnlétet követelő próbafolyamatot. Nagyon meglepődött, amikor megtudta, ki jön a helyére, kirázta a hideg, amikor Berki Mazsi besétált a próbaterem ajtaján.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Tudom, mennyit fog adni neki ez a műsor. Nyilván nem tudunk amellett elmenni, ami az utóbbi időben történt vele, azt gondolom, a legjobbkor történt ez a csere. Most már tudom, miért kellett mindennek így lennie - ecsetelte a Dancing with the Stars videójában.

danc-1
Fotó: TV2/Dancing with the Stars

Berki Mazsi is nagyon meglepődött, amikor azzal hívták fel, szerepelne-e a táncos show-ban, hiszen tudta, már megvan a csapat. Mikor megtudta, miért van szükség a cserére, kérdés nélkül igent mondott.

- A tánc egy olyan műfaj, ami kifejezi az érzelmeinket, az gondolom, ez most nekem nagyon jól és pont jókor jött. Hiszek a jelekben, hiszek a sorsban, hiszem, hogy minden okkal történik az életünkben. 

danc-2
Fotó: TV2/Dancing with the Stars

Elárulta, néhai férjével, Berki Krisztiánnal nagyon szerettek táncolni. Úgy érzi, gyermeke édesapja fentről fogja figyelni.

Vigyázni és segíteni fog engem ebben.

Kulcsár Edina alakja

Kulcsár Edina a Dancing with the Stars sajtótájékoztatóján egy szexin kivágott, testhezálló ruhában jelent meg, a fotók láttán a követői közül többen megjegyezték, hogy pár kilóval többet mutat alatta a mérleg, mint jó pár hónappal ezelőtt. Volt, aki ezt dicséretként írta, más kritikaként.

Kulcsár Edina dögösen kivágott ruhába bújt: „Kikerekedve szexibb vagy!”

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: TV2/Dancing with the Stars

Ezt is szeretjük