Berki Mazsi váltja Kulcsár Edinát a Dancing with the Starsban
Kulcsár Edina várandóssága miatt visszalépett, Berki Mazsi táncol helyette.

kulcsár-edina-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahogy mi is megírtuk, ma derült ki, hogy Kulcsár Edina és G.w.M. első közös gyermeküket várják. A gólyahír hallatán sokakban felmerült a kérdés, mi lesz így a modell szereplésével a Dancing with the Starsban, hogy fogja bírni a kemény próbákat kismamaként.

A TV2 tegnap a közösségi oldalaikon posztban közölte, a műsor készítői egy nem várt fordulat miatt rendkívüli bejelentést tesznek. Erre ma délben került sor.

Berki Mazsi a Dancing with the Starsban

Kiderült, Kulcsár Edina visszalépett a műsorból, helyette Berki Mazsi fog parkettre lépni Bonyhádi Ferenc profi táncos oldalán. 

Az egykori szépségkirálynő elmondta, nem akarta cserbenhagyni a partnerét, de természetesen a produkció összes alkotója megértette, várandósan nem tudja teljesíteni a kemény fizikai erőnlétet követelő próbafolyamatot. Nagyon meglepődött, amikor megtudta, ki jön a helyére, kirázta a hideg, amikor Berki Mazsi besétált a próbaterem ajtaján.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Tudom, mennyit fog adni neki ez a műsor. Nyilván nem tudunk amellett elmenni, ami az utóbbi időben történt vele, azt gondolom, a legjobbkor történt ez a csere. Most már tudom, miért kellett mindennek így lennie - ecsetelte a Dancing with the Stars videójában.

danc-1
Fotó: TV2/Dancing with the Stars

Berki Mazsi is nagyon meglepődött, amikor azzal hívták fel, szerepelne-e a táncos show-ban, hiszen tudta, már megvan a csapat. Mikor megtudta, miért van szükség a cserére, kérdés nélkül igent mondott.

- A tánc egy olyan műfaj, ami kifejezi az érzelmeinket, az gondolom, ez most nekem nagyon jól és pont jókor jött. Hiszek a jelekben, hiszek a sorsban, hiszem, hogy minden okkal történik az életünkben. 

danc-2
Fotó: TV2/Dancing with the Stars

Elárulta, néhai férjével, Berki Krisztiánnal nagyon szerettek táncolni. Úgy érzi, gyermeke édesapja fentről fogja figyelni.

Vigyázni és segíteni fog engem ebben.

Kulcsár Edina alakja

Kulcsár Edina a Dancing with the Stars sajtótájékoztatóján egy szexin kivágott, testhezálló ruhában jelent meg, a fotók láttán a követői közül többen megjegyezték, hogy pár kilóval többet mutat alatta a mérleg, mint jó pár hónappal ezelőtt. Volt, aki ezt dicséretként írta, más kritikaként.

Cover-fotó: TV2/Dancing with the Stars

Ezt is szeretjük