Ilyen volt Kulcsár Edina és G.w.M. esküvője: utána kórházba került a menyasszony

Kulcsár Edina először árult el részleteket a nagy napról, amikor hozzáment G.w.M.-hez.

Kulcsár Edina és G.w.M. esküvője
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina és G.w.M. alaposan meglepték a követőiket, amikor február 25-én egy esküvői poszttal jelentkeztek az Instagramon. A legnagyobb titokban házasodtak össze szűk, családi körben, egy villámceremónia keretein belül.

A szépségkirálynő és a rapper kicsivel több mint egy évvel ezelőtt, 2022 januárjában jelentették be, hogy egy párt alkotnak - augusztusban kiderült, hogy úton van első közös gyermekük, decemberben pedig a lánykérésre is sor került.

Kulcsár Edina és G.w.M. esküvője

Kulcsár Edina immár Varga Márk feleségeként mesélt arról, milyen volt a nagy nap, amikor papíron is összekötötték az életüket. Kiderült, volt sírás és nevetés egyaránt.

- Szerettük volna, ha a kislányunk családba születik, úgyhogy február 25-én fél háromkor a Bakáts téri házasságkötő teremben összeházasodtunk. Mindössze félórás volt az egész ceremónia, de annál viccesebbre és meghatóbbra sikerült - emlékezett vissza a Story magazinban.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Már az elindulással is volt némi probléma, ami mosolyogtató pillanatokat okozott, ugyanis a kismama majdnem elkésett a szertartásról.

- Egy kissé levert a víz a rohanásban, úgy vezettem, hogy lehúztam az ablakot, és a ruhámhoz tartozó, jó hosszú tüllanyag csak úgy szállt kifelé a kocsiból. Elég vicces látvány lehettem, de legalább odaértem.

Nagymamája kísérte be, ő adta át férjének, akivel annyira zavarban voltak, hogy végignevették a fogadalmukat. A szülőköszöntőnél viszont mindenki végtelenül meghatódott, az a rész így sírásba fulladt.

Az esküvőt nem előzte meg hatalmas készülődés. Három nappal korábban lett meg a ruha, és a szűk, családi estebédet is az utolsó napokban szervezték le egy étteremben. A nagy lagziról viszont nem mondtak le, már most terveikben van, hogy újra kimondják az igent egy nagyszabású esküvőn.

kulcsár
Fotó: TV2/Párharc

A botrányokról is beszélt, amik az utóbbi időszakban őket övezik. Bár az események csak még jobban összekovácsolták őket, az ebből adódó nagy stressz olyan hatással volt a kismamára, ami okozott némi riadalmat.

- Megviselnek a történtek, főleg a sok gonoszkodás körülöttem. 

Nemrég még kórházba is bevitt Márk, mert azt hittük, baj van

- de szerencsére mindent rendben találtak. 

Kulcsár Edina édesanyja

Kulcsár Edina a szépségét gyönyörű édesanyjától, a fotósként dolgozó Jakab Krisztinától örökölte, aki 2022 nyarán lett ötvenéves. A külseje alapján a korát kevesen tippelnék meg jól, és az is meglepő, hogy hamarosan háromszoros nagymama lesz. 

Kulcsár Edina gyönyörű édesanyja 50 éves lett: 10 évet simán letagadhatna a lánya szerint

Kulcsár Edina édesanyjáról a családi fotó alapján kevesen tippelnék meg jól a korát.

Elolvasom

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük