Ilyen volt Kulcsár Edina és G.w.M. esküvője: utána kórházba került a menyasszony

Kulcsár Edina először árult el részleteket a nagy napról, amikor hozzáment G.w.M.-hez.

kulcsár-edináék-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina és G.w.M. alaposan meglepték a követőiket, amikor február 25-én egy esküvői poszttal jelentkeztek az Instagramon. A legnagyobb titokban házasodtak össze szűk, családi körben, egy villámceremónia keretein belül.

A szépségkirálynő és a rapper kicsivel több mint egy évvel ezelőtt, 2022 januárjában jelentették be, hogy egy párt alkotnak - augusztusban kiderült, hogy úton van első közös gyermekük, decemberben pedig a lánykérésre is sor került.

Kulcsár Edina és G.w.M. esküvője

Kulcsár Edina immár Varga Márk feleségeként mesélt arról, milyen volt a nagy nap, amikor papíron is összekötötték az életüket. Kiderült, volt sírás és nevetés egyaránt.

- Szerettük volna, ha a kislányunk családba születik, úgyhogy február 25-én fél háromkor a Bakáts téri házasságkötő teremben összeházasodtunk. Mindössze félórás volt az egész ceremónia, de annál viccesebbre és meghatóbbra sikerült - emlékezett vissza a Story magazinban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Már az elindulással is volt némi probléma, ami mosolyogtató pillanatokat okozott, ugyanis a kismama majdnem elkésett a szertartásról.

- Egy kissé levert a víz a rohanásban, úgy vezettem, hogy lehúztam az ablakot, és a ruhámhoz tartozó, jó hosszú tüllanyag csak úgy szállt kifelé a kocsiból. Elég vicces látvány lehettem, de legalább odaértem.

Nagymamája kísérte be, ő adta át férjének, akivel annyira zavarban voltak, hogy végignevették a fogadalmukat. A szülőköszöntőnél viszont mindenki végtelenül meghatódott, az a rész így sírásba fulladt.

Az esküvőt nem előzte meg hatalmas készülődés. Három nappal korábban lett meg a ruha, és a szűk, családi estebédet is az utolsó napokban szervezték le egy étteremben. A nagy lagziról viszont nem mondtak le, már most terveikben van, hogy újra kimondják az igent egy nagyszabású esküvőn.

kulcsár
Fotó: TV2/Párharc

A botrányokról is beszélt, amik az utóbbi időszakban őket övezik. Bár az események csak még jobban összekovácsolták őket, az ebből adódó nagy stressz olyan hatással volt a kismamára, ami okozott némi riadalmat.

- Megviselnek a történtek, főleg a sok gonoszkodás körülöttem. 

Nemrég még kórházba is bevitt Márk, mert azt hittük, baj van

- de szerencsére mindent rendben találtak. 

Kulcsár Edina édesanyja

Kulcsár Edina a szépségét gyönyörű édesanyjától, a fotósként dolgozó Jakab Krisztinától örökölte, aki 2022 nyarán lett ötvenéves. A külseje alapján a korát kevesen tippelnék meg jól, és az is meglepő, hogy hamarosan háromszoros nagymama lesz. 

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük