A magyar műsorvezető 48 évesen ilyen gyönyörű menyasszony volt: képeken 2022 sztáresküvői

Képes összeállításunkban azokat a hazai hírességeket mutatjuk meg, akik 2022 nyarán álltak oltár elé.

dombóvári-vanda-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mozgalmas volt a 2022-es nyár - már ami a sztáresküvőket illeti. Hazánk több híressége is úgy döntött, hogy a májustól augusztusig tartó esküvői szezonban mondják ki a boldogító igent.

Dombóvári Vanda szintén erre az időszakra tűzte ki a dátumot, hiszen kedvesével úgy képzelték el a nagy napot, hogy a szabad ég alatt esküsznek. 

Magyar sztáresküvők 2022-ben

Ebből származott némi aggodalmuk, hiszen a ceremónia napjára 90 százalékban esőt jósoltak a meteorológusok. A házaspár utólag úgy gondolja, biztosan a fentiek áldották meg őket, nem volt felhőszakadás, gyönyörűen sütött a nap a szertartás alatt. 

Az RTL egykori műsorvezetője 48 évesen ment hozzá szerelméhez, Jánoshoz. Csodaszép, díszes menyasszonyi ruhában állt az oltár elé: az ezüstösen csillogó, gyöngyberakásos kreációt a vőlegényétől kapta ajándékba. Nemcsak a ruha maradt emlékezetes a 70 fős vendégsereg számára, hanem a lagzi is, Csonka András tett róla, hogy a buli hangulata a tetőfokára hágjon.

Képes összeállításunkban megnézheted, Dombóvári Vanda, milyen szép menyasszony volt. Valamint további olyan magyar sztárokat mutatunk, akik 2022 nyarán házasodtak meg.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük