Pély Barna titkos esküvőjén ilyen gyönyörű volt a párja: ezek a sztárok házasodtak meg 2022-ben
Képes összeállításunkban végignézheted 2022 sztáresküvőit. Zenészek, sportolók és modellek is oltár elé álltak az évben.

pély-barna-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2022-ben a titkos lagzik éve volt: sok hazai sztár őrizte hét lakat alatt menyegzőjük dátumát, sőt akadtak olyanok is, akik még az esküvői meghívójukban is meghagyták, tilos a lakodalomról posztolni a közösségi felületekre.

Pély Barna és kedvese hónapokig éltek férj és feleségként úgy, hogy a nagyközönség nem is tudott róla. Az énekes Éva születésnapján, szeptember 9-én fedte fel a nagy hírt: nyáron oltár elé álltak.

Magyar sztáresküvők 2022-ben

Négy esküvői fotóval köszöntötte a feleségét. Az első az Etyeki Kúria Borgazdaság Winery szőlősében, a többi műteremben készült róluk. Éva szép menyasszony volt, a klasszikus viseletre szavazott: egyszerű szabású, hófehér esküvői ruhában fogadott örök hűséget a zenésznek. 

„Ma van az első szülinapod a feleségemként. Büszke vagyok és boldog, mert boldoggá teszed minden napom. Közös életünk legjobb döntése volt, amikor néhány hónappal ezelőtt egy meghitt szertartás keretein belül szűk körben, kimondtuk azt a bizonyos boldogító igent. Köszönöm, hogy vagy nekem, Isten éltessen sokáig, Évi!

Köszönjük a H1 Stúdiónak, Hevesi Norbertnek a jó hangulatú fotózást. A fotózás külső helyszínét az Etyeki Kúria Borgazdaság Winery biztosította” - írta akkor a vőlegény.

Nem Pély Barna volt az egyetlen magyar sztár, aki 2022-ben megházasodott. Képes összeállításunkban mutatjuk azokat a hazai hírességeket, akik ebben az évben tartották az esküvőjüket.

Ezt is szeretjük