Geszler Dorottya lánya férjhez ment: Laura ilyen meseszép menyasszony volt

Geszler Dorottya három képet posztolt lánya esküvőjéről. Laura menyasszonyi ruháját együtt választották ki.

geszler-dorottya-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Geszler Dorottya az Instagram-oldalán számolt be lánya esküvőjéről. Laura még a nyáron ment hozzá szerelméhez, Bálinthoz, édesanyja az esküvőt hónapokig titkolta a nyilvánosság előtt.

A szemfülesek májusban kiszúrhattak egy árulkodó jelet. Az anya-lánya párosról gyereknap alkalmából láthattunk közös képeket, ezeken a 27 éves Laura egy "Bride”, azaz menyasszony feliratú baseballsapkát viselt.

Geszler Dorottya lánya esküvője

Tegnap tört meg a jég, Geszler Dorottya friss bejegyzésében három felvételt is megosztott gyermeke nagy napjáról. A leírásban elárulta, nyáron nem posztolt annyit az Instagram-oldalára, de nem azért, mert nem történtek vele izgalmas dolgok, épp ellenkezőleg, élete legszebb napját élte meg az elmúlt hónapokban.

"Kicsit csendesebb voltam mostanában itt, pedig nagyon mozgalmas nyaram volt, sok minden történt... Nem is kis dolgok! A legörömtelibb, hogy boldog örömanya voltam a lányom esküvőjén!" - fogalmazott.

Laura meseszép volt a hófehér, habos-babos kreációban, amelynek csipkés felsőrésze csak fokozta a nőies, elegáns összhatást. Anyukája elárulta, bár a ruha megtalálása általában sok időt szokott igénybe venni, nekik szerencséjük volt, rögtön az első szalonban ráleltek erre a tökéletes darabra.

Soma lánya férjhez ment

Soma Mamagésa lánya férjhez ment. Az előadóművész június 20-án posztolt a nagy napról: a fotón Hanna szép menyasszonyként látható férje oldalán. A bejegyzésben édesanyja elárulta, az esküvő úgy volt tökéletes, ahogy volt.

Cover-fotó: RTL Klub/Reggeli

Ezt is szeretjük