Trokán Nóra titokban férjhez ment: igézően szép menyasszony volt

Trokán Nóra az Instagramon fedte fel, múlt hónapban oltár elé állt szerelmével.

trokán-nóra-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Trokán Nóra az Instagramon fedte fel, a legnagyobb titokban megtartották az esküvőjüket a párjával. Ha a magánéletéről van szó, a színésznő nagyon titokzatos. Szíve választottjáról utoljára egy éve csepegtetett pár információt, annyit lehet tudni, a férfi szakmabeli, de nem színész.

Azt is sikerült közel egy hónapig eltitkolnia, hogy férjhez ment: erről végül az Instagramon rántotta le a leplet. A bejegyzéséből kiderült, augusztus 20-án mondták ki a boldogító igent.

Trokán Nóra esküvője

A felvétel akár egy mesekönyvbe is beillene. Az ifjú pár egy-egy lovat vezetve sétál a vadregényes erdő felé. A vőlegény olyan, akár a szőke herceg, Trokán Nóra pedig igézően szép, ahogy hátrapillant a kamerába a hófehér, csipkeujjú menyasszonyi ruhában.

Trokán Nóra esküvői fotóját ide kattintva tudod megnézni az oldalán.

A poszt mellett több híresség is kifejezte gratulációját az ifjú párnak. Liptai Claudia - akivel együtt játszottak a Tanár című sorozatban - annyit írt: "Igeeeeen!”, Tóth Vera pedig azt jegyezte meg, ilyen szép ara nincs még egy a világon. Gryllus Dorka meglepetten írta, hogy "Hoppá”, de Oroszlán Szonja és Erdélyi Tímea is hozzászólt a képhez.

trokán
Fotó: RTL Klub/A Tanár

Trokán Nóra a már említett interjúban magáról a kapcsolatukról is mesélt. Azt mondta anno, hálás, hogy végigment az önismereti úton, mert szerinte csak akkor találhatja meg az ember a megfelelő párt, ha rendben van önmagával.

- Most érkezett el az a pillanat, hogy olyan kapcsolatom van, amiben a másik is olyan, mint én. Kiegyensúlyozott és egyenrangú félként vagyunk - ecsetelte 2021 szeptemberében a Nők Lapjában.

Rubint Réka menyasszonyi ruhája

Rubint Réka és Schobert Norbi ötödik alkalommal fogadtak egymásnak örök hűséget. A menyegzőről a fitneszguru töltött fel képeket a közösségi oldalára, ezúttal egy impozáns, vidéki kúriában álltak oltár elé. Rubint Réka egy csodaszép, áttetsző anyagból készült, félvállas menyasszonyi ruhát viselt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL Klub/A Tanár

Ezt is szeretjük