Kovács Kokó István 51 évesen négyszeres apa lesz: felesége már a 6. hónapban van
Kovács Kokó István jövő tavaszra négyszeres apuka lesz. Az olimpiai bajnok bokszoló a baba nemét is elárulta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kovács Kokó István fiús apuka: első házasságában született fiai, Bence és Gergő már nagykorúak. Az olimpiai bajnok bokszoló 2016 novemberében ismerkedett meg Garami Katalinnal, akivel a futás szeretete hozta össze.

Kokó 2017 nyarán, egy sportrendezvényen kérte meg párja kezét, közös gyermekük, Zalán 2018 februárjában született meg, a pár az év májusában összeházasodott. Most kiderült, családjuk tovább bővül. 

Kovács Kokó István négyszeres apa lesz

5 év! 5 éve fogtam meg először a kezed, és ahelyett, hogy a Király Gabi búcsúmérkőzésén fagyoskodtunk volna, egy kihalt kisvendéglőben megbeszéltük az előttünk álló 40 évet... Alig másfél évvel később már hárman voltunk kettesben, ma pedig már egy újabb csodára várunk türelmesen… - olvasható Kokó Facebook-bejegyzésében. 

Az 51 éves sztár a Borssal azt is megosztotta, hogy negyedik gyermeke is kisfiú lesz, a kiírt dátum február vége, március eleje. 

- A két nagy, akik az első házasságomban születtek, otthon maradtak Magyarországon. Zalán, aki már négyéves, nagyon élvezi az életet, és képzeljék el, itt már iskolába jár. Angolul és franciául folyik az oktatás.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az olimpiai, valamint amatőr és profi világbajnok Kovács Kokó Istvánt márciusban nevezték ki a Nemzetközi Ökölvívó-szövetség (AIBA) főtitkárának. Korábban élt már négy évet Hamburgban, a kinevezése miatt ezúttal Svájcba kellett költöznie családjával.

Azt tervezik, a karácsonyi ünnepeket ezúttal külföldön, az Amerikai Egyesült Államokban töltik, aztán visszatérnek Lausanne-ba, svájci otthonukba, és a kisbaba érkezésére készülnek. 

Gianni és Debreczeni Zita fia

Gianni Annoni és felesége, Debreczeni Zita a kisfiuk születése előtt sokat utaztak: nemcsak Olaszországba látogattak el gyakran, hanem a világ más országait is felfedezték. 2020. augusztus 28-án megszületett várva várt kisfiuk, így egy jó darabig nem mentek külföldre, de idén nyáron elrepültek Ciprusra, a gyermekük a szigeten pancsolt először a vízben. A kis Gianfranco Máté külsejében az apjára, Giannira, a természetében az anyjára, Debreczeni Zitára hasonlít.

Ezt is szeretjük