Milyen rejtett tehetsége van a gyereknek? - Születésnapja elárulja
Bár még nem sok jelét adja, valamiben átlagon felüli lehet. Tudd meg, hogy mi az!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ezotéria szerint a gyermek világra jöttének napja meghatároz bizonyos adottságokat és képességeket, melyek azonban kiskorban még nem, vagy csak alig mutatkoznak meg.

Ha szeretnéd tudni, hogy csemetéd miben lesz tehetségesebb az átlagnál, olvasd el a születésnapjához rendelt leírást!

Hétfő

Hétfői születésű csemetéd legfőbb erőssége, hogy képes harmóniát kialakítani mind önmagában, mind pedig szűkebb és tágabb környezetében. Jól kommunikál, kivételesen empatikus, és a tapintatnak sincs híján.

Bármilyen hivatást választ majd, a fentieknek köszönhetően szinte biztosan sikeres lesz benne.

Ráadásul úgy haladhat felfelé a ranglétrán, illetve hozhatja létre és bővítheti saját vállalkozását, hogy rosszakaróktól sem kell tartania - hiszen őt nem lehet nem szeretni.

Kedd

Kedden született gyermekedet a karma mesterei átlagon felüli szépérzékkel ajándékozták meg. Ennek az első éveiben valószínűleg még nem sok jelét tapasztalod, ám ahogy cseperedik a gyerkőc, úgy adja egyre többször tanúbizonyságát csalhatatlan ízlésének - legyen szó egy egyszerű találásról, egy rajzáról vagy festményéről, vagy éppen a szobája dekorációjáról. Adj neki sok pozitív visszajelzést, ha pedig néha kudarcot vall, finoman terelgesd a helyes irányba - így támogathatod leginkább vágyai kiteljesítésében.

Szerda

Szerdai csemetéd különös tehetséget mutathat a későbbiek során a gasztronómia területén. Most még valószínűleg csak a hasát szereti, ám a későbbiekben - fejlett ízérzékelésének és kiváló ízlésének köszönhetően - egészen különleges dolgokat fog alkotni a tűzhely mellett állva. Lehet belőle cukrász vagy séf, de akár táplálkozási szakértő is, aki olyan ételeket ajánl majd a hozzá fordulók figyelmébe, amelyek nemcsak egészségesek, hanem nagyon finomak is.

Csütörtök

Talán visszahúzódónak gondolod csütörtöki születésű gyermekedet, ám valójában csak arról van szó, hogy nem szereti a konfliktusokat, megfelelően kezelni pedig - korából adódóan - valószínűleg még nem tanulta meg őket. Ám ahogy nő és okosodik, egyre többször adja majd jelét kiváltó diplomáciai érzékének. Ezt az adottságát a későbbiek során mind a magánéletében, mind a hivatásában kamatoztathatja. Úgy ér majd célt, hogy ezzel a legkevésbé sem bánt meg másokat, sőt, esetenként őt kérhetik fel döntőbíróak a körülötte lévők.

Péntek

Bár ennek valószínűleg nem sok jelét tapasztalod egyelőre, pénteki csemetéd nagyobb korábban alaposságáról és precizitásáról lesz híres, ráadásul a problémamegoldó képessége is átlagon felülinek bizonyul. Akármilyen irányban tanul tovább, akármilyen területen helyezkedik el, ennek a nem mindennapi kombinációnak garantáltan hasznát fogja venni - nemcsak a saját életében, hiszen másokon is szívesen segít majd. Ez utóbbi azonban egy buktatót is magában hordoz: csemetéd hajlamos lehet a kelleténél többet adni magából. Ezt megelőzendő mutasd meg neki még idejében a határokat.

Szombat

Szombati gyerkőcöd az átlagnál jobban vonzódik a művészetekhez. Mindenféle alkotás lázba hozza, legyen szó rajzolásról, festésről vagy akár a szobája kidekorálásáról. Nem biztos persze, hogy maga is művésszé válik, de a veleszületett eredetiséget és kreativitást a szakmájában is kamatoztathatja, bármi lesz is az. Az olvasás, zenehallgatás, múzeumba járás pedig megszépíti a hétköznapjait - jóval tartalmasabb élete lesz tehát, mint sok földhözragadt társának.

Vasárnap

Vasárnapi születésű csemetéd átlagon felüli kommunikációs, problémamegoldó és kapcsolatteremtő készséggel rendelkezik. Mindennek akár már most is tapasztalhatod némi előjelét - a gyerkőc valószínűleg bárkinek képes lyukat beszélni a hasába, hogy elérje a célját, de ugyanilyen vehemenciával járhat közben mások érdekében is. Fenti tulajdonságait a későbbiek során is kamatoztatni fogja mind a magánéletében, mind a hivatásában - igaz, már diplomatikusabban. Ettől függetlenül nem árt fejlesztened az érzelmi intelligenciáját.

Ezt is szeretjük