Mi a gyerek karmikus feladata? - Keresztneve elárulja

Szeretnéd tudni, miért érkezett a kicsi a földre? Íme, néhány szeptemberi keresztnév jelentése.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ezotéria követői azt tartják, hogy a keresztnév jóval több az emberek megkülönböztetésére szolgáló paraméterként. Következtetni enged arra, hogy viselőjének melyek a főbb személyiségvonásai, sőt, arra is, hogy az illető milyen karmikus feladattal érkezett közénk.

Ha úgy gondolod, mindebben lehet valami, most megismerheted gyermeked küldetését - sőt, oly módon terelgetheted a kicsit a nevelés során, hogy minél nagyobb valószínűséggel beteljesíthesse azt, ezáltal pedig elégedett és sikeres ember válhasson belőle.

Adrienn - Hadria városából való

Adrienn nevű csemetéd nem lesz híján a nőiességnek, illetve az ahhoz rendelt minőségeknek, úgymint kedvesség, jóság, segítőkészség. Mindehhez azonban nagyfokú felelősségtudat, racionális gondolkodásmód és jó gyakorlati érzék társul. A fentiek fényében szinte biztosra vehető, hogy amibe gyermeked belefog, azt sikerre is viszi, mégpedig anélkül, hogy mások szemében törtetőnek tűnne.

Karmikus feladata, hogy életpályája és eredményei révén példát mutasson a körülötte lévőknek. Tanítsd meg arra, hogy az indokolatlan szerénység nem vezet semmi jóra, ám ügyelj arra is, hogy porontyod ne váljon kérkedővé.

Rebeka - megigéző, megbabonázó

Rebeka nevű kislányod azzal a feladattal született, hogy egyensúlyt hozzon létre szűkebb és tágabb környezetében. Éppen ezért a karma mesterei átlagon felüli empátiával és segítőkészséggel vértezték fel.

Küldetésének azonban csak akkor tehet eleget, ha először is önmagában alakít ki valamiféle harmóniát - azaz jó viszonyba kerül önmagával. Ennek akadályát jelentheti túlzott szerénysége, ami az érdekérvényesítést is megnehezíti számára. Fejleszd ki benne az egészséges önértékelést - ennek legjobb módja a dicséret, a jutalmazás, illetve az, ha különösebb apropó nélkül is kifejezed az iránta érzett szeretetedet.

Dorina - Isten ajándéka

Dorina nevű gyermeked feladata, hogy akarata révén irányítsa a sorsát. Ennek megfelelően mindig tudja, hogy mit szeretne elérni, és jellemzően valóra is váltja álmait, ami a fentieken túl felelősségtudatának és állhatatosságának is köszönhető. Hogy a belső egyensúlya ne sérüljön, érdemes - természetesen az ésszerűség határain belül - már kiskorában erősítened a kicsi női oldalát. Csináljatok időnként csajos programokat, és tanítsd meg őt arra is, hogy nem szégyellni valóak a gyenge pontjai - hiszen mindenkinek vannak ilyenjei.

Kende - méltóságnév, egykor főbírót jelentett

Kende nevű csemetéd igen határozott egyéniség, így már kiskorában kemény csatákra számíthatsz, legyen szó akár a szobájában való rendrakásról, akár egy játékboltban tett látogatásról. Megküzdő képessége átlagon felüli, így szinte borítékolható, hogy sikeres lesz a hivatásában, és az egzisztencia megteremtése sem jelent majd gondot számára. Feladata, hogy az ily módon elért helyzetéből adódóan jobbá tegye a hozzá közel állók életét, illetve indokolt esetben a nála kevésbé szerencséseket is támogassa - ezt azonban csak úgy teljesítheti, ha hajlandó időnként elvonatkoztatni a saját érdekeitől. Tanítsd őt empátiára.

Kornél - a Cornelius nemzetségnévből ered

Kornél nevű csemetédet racionális látásmóddal és egzakt beállítottsággal ruházták fel a karma mesterei, ennek megfelelően a tudomány és a technika területén lehet sikeres. Feladata, hogy eredményeit szűkebb és tágabb környezete javára fordítsa - amire meg is van benne minden hajlandóság. Gondot okozhat azonban túlzott becsvágya: nem kizárt, hogy aránytalanul sok időt és energiát áldoz hivatására, miközben észre sem veszi, hogy szerettei háttérbe szorulnak - a magánéleti kudarc pedig a pályafutására is rányomhatja a bélyegét. Más kiskorában tudatosítsd benne, hogy bár a munka nagyon fontos, az ember alapvetően a kapcsolataiban él.

A siker titka a tanulás - de mikortól?

Bármilyen feladatot tulajdonít is az ezotéria a keresztnévnek, tanulnia minden gyereknek kell, például nyelvet. De mikor érdemes elkezdeni? Ismerd meg a szakértő válaszát videónkból!

Ádám - ember, földből való

Csemetéd már kiskorában is örömét leli abban, ha barátainak segíthet. Később minden körülmények között arra törekszik, hogy a hozzá közel állókat biztonságban legyenek, és akár rendkívüli erőfeszítések árán is előteremti az ehhez szükséges hátteret. Mindemellett több területen is tehetséges lehet, eredményeit azonban nemcsak önmaga, hanem mások javára is igyekszik fordítani, akarva-akaratlanul is eleget téve ily módon karmikus feladatának. Legnagyobb gyengesége éppen erős férfiasságában rejlik, mivel nagyon szereti a nőket - emiatt azonban nem kizárt, hogy félresiklik a magánélete, ami sajnos az egzisztenciájára is kihathat. Tanítsd hűségre, és mutasd meg neki, hogy melyek az emberi kapcsolatok valódi értékei.

Ezt is szeretjük