Hogy hívják a gyermekedet? Ezzel a küldetéssel érkezett a Földre
Keresztneve egy életfeladattal ruházta fel gyermekedet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Biztosan élénken él benned a pillanat, amikor először a kezedben tartottad a gyermeked, és a csodás pillanatban talán az is átfuthatott a gondolataidon, vajon milyen élete, milyen sorsa lesz.

Ezt persze sok-sok tényező befolyásolja, az ezotériában jártasok szerint részben keresztneve is, melyet tőletek kapott. Minden egyes keresztnév magával vonz ugyanis egy küldetést.

A következőkben hat novemberi név jelentését, illetve a hozzá tartozó életfeladatot olvashatod el. Három fiú- és három lánynév elemzését láthatod. Ha gyermeked nem novemberben ünnepli a névnapját, figyelmedbe ajánljuk az e link alatt található új, folyamatosan bővülő szolgáltatásunkat, amelyre rákattintva több tucat keresztnév leírását megtalálod.

Réka - november 10.

A név jelentése nagyon kedves, azt jelenti, patak. Csobogása a név hordozójának beszédességét, kicsiként cserfességét, nagyként bölcs tanítását, okítását harangozza be. Ez az életfeladata.

Kommunikációs képességei nagyon jók, életpályája is erre viheti. Jó lehet az idegennyelv-tanulásban, lehet belőle tanár, de  mindenképpen valamilyen humán vonalon helyezkedhet el.

Erzsébet - november 19.

Jelentése: Isten az én esküvésem. A név héber eredetű. Viselőjének küldetése megtalálni az útját az anyagi világ és az önzetlen segítség közt. Ha az előbbinél marad, akkor a pénz az, ami az eszköz lehet a kezében a kiteljesedéshez. A másik esetben a munka világában kell megtalálnia az önmegvalósításnak azt a formáját, ami őt kiteljesíti, miközben másoknak segít. Itt pedig a kötelességtudat dominál.

Stefánia - november 28.

A név jelentése igazán nőies: virágkoszorú. Gyermeked, akár egy kis tündér, azzal a feladattal jött a világra, hogy maga körül harmóniát teremtsen. Vidám teremtés, akinek nehéz kedvét szegni. Mindig mosolyog, és mindig meg tudja látni a jót a legrosszabbnak tűnő helyzetekben is. Pozitív életszemlélete miatt népszerű. Tele van hittel és energiával.

Zsombor - november 8.

A kedvelt keresztnév jelentése bölény. Az erős állat utal a név hordozójának életfeladatára: küldetése, hogy megvédje a körülötte lévőket.

Életében azonban nemcsak a mások megvédelmezéséért küzdhet, hanem a saját céljainak megvalósításáért is, amiket minden nehézséget átvészelve elérhet. Szorgalmas, kitartó, szívós, és a gyengeség mint szó sem szerepel szótárában. Felnőttként társat is olyat választ majd magának, aki hozzá hasonló jellem.

Albert - november 15.

Az Albert név azt jelenti, hogy nemes, fényes. Ebből már kikövetkeztethető, hogy a név hordozójának életében különös jelentőséggel bír a pénz és a siker. Számára mindig nagyon fontos lehet, hogy elismerjék és felnézzenek rá. Életfeladata, hogy ezt elérje, hiszen így lehet kiegyensúlyozott.

Nehézséget az okozhat számára, hogy nem viseli jól, ha irányítani, szabályozni akarják. Ő szeretne másoknak dirigálni. Ez tinikorában majd nektek mint szüleinek is okozhat fejfájást.

Kelemen - november 23.

A név azt jelenti, jámbor, szelíd. Kisfiad anyás, halkabb szavú, szeretetteljes kisgyerek lehet. Számára nagyon fontos a harmónia, a pénz is ennek megteremtését szolgálja majd életében. Mindent érzelmileg közelít meg. Konfliktuskerülő, békeszerető, erősen kötődik, van benne egy kis birtoklási vágy a szerettei felé. Küldetése, hogy megteremtse élete és környezete harmóniája érdekében a biztos anyagi hátteret.

Ezt is szeretjük