65 kilótól szabadult meg, teljesen megváltozott az élete: előtte-utána fotókon 8 nő hihetetlen átalakulása
A felesleg nem csak a közérzetre hat negatívan, az egészségre is káros. Nyolc nő motiváló fogyástörténete sokakat vezetett már a helyes útra.

fogyás nyitó
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden nő, aki elérte álmai testsúlyát, egyöntetűen vélekedik bámulatos átalakulásának titkáról. Megannyi dolog miatt hízhat el az ember, de csak egy az, ami a felesleg ellen tényleg használ: a kitartás.

Ez mindennek az esszenciája, ha hiányzik, akkor semmilyen fogyókúra sem lehet sikeres, hiszen hosszú távon csak a kitartás hozza meg a munka gyümölcsét. 

Fogyástörténetek előtte-utána fotókon

Kivétel nélkül minden sikeres fogyástörténet mögött kőkemény akarat és küzdelmes időszak húzódik meg. Természetesen különböző hormonális zavarok, betegségek is nehezíthetik a folyamatot, de mindannyian jól tudjuk, hogy az ember legtöbbször saját magát tántorítja el céljaitól. Nyolc nő eljutott arra a pontra, amikor azt mondták: elég volt a kifogásokból, ideje változtatni! Soha nem késő átalakítani az életmódot, idővel a test meghálálja az erőfeszítéseket, ahogy az alábbi történetek is ezt mutatják.

(Képek forrása: Instagram, borító-és ajánlókép forrása: Getty Images Hungary)

Szűrővizsgálat házilag

Az emésztőrendszeri bajok sokszor egészen addig rejtve maradnak, amíg tüneteket nem okoznak. Épp ezért hasznos otthon is elvégezhető tesztünk, mert már a korai stádiumban kimutatja a szabad szemmel nem érzékelhető vérzéseket a székletben, aminek köszönhetően sok betegséget megelőzhetsz.

Bővebben itt olvashatsz a termékről.

Promóció

Ezt is szeretjük