4 szuper ingyenes app otthoni edzéshez: segítenek a zsírégetésben
Ha már úgyis egész nap a mobilodat nyomkodod, miért ne próbálnád ki vele a zsírégetést is?

GettyImages-818843896
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rengeteg alkalmazás azért jött létre, hogy a mozgásszegény életmódból valamelyest kirángassa a felhasználót, és sportolásra bírja. Nem meglepő, hogy ma már szinte minden okostelefon jelzi a lépésszámot és a megtett kilométerek hosszát, menti az adatokat a térképre, méri a pulzusszámot vagy a kalóriabevitelt.

 A Google Play-re vagy az App Store-ra egyre több fitnesz- és egészségmegőrző applikáció kerül fel, amelyek hasznos tanácsot és útmutatást adnak az életmódváltáshoz. Ha véletlenül elfelejtenéd, hogy ma még nem edzettél, push üzenet emlékeztethet arra, hogy itt az ideje kicsit mozogni.

A legjobb appok otthoni edzéshez

Összeszedtünk néhány szuper applikációt, amelyek segítenek abban, hogy rövid időn belül formába lendülj. Az alábbiak Androidra és iOsre is letölthetők.

GettyImages-936371466

Nike Training Club

Az NTC körülbelül 190 ingyenesen letölthető edzéstervet kínál, amit személyre szabhatsz fittségi szinted, erőnléted vagy akár az alapján, mely izmokat szeretnéd alaposabban megdolgoztatni. Olyan edzésformák közül választhatsz, mint a kardio- és intervallumedzés, erőnléti edzések vagy a jóga. Az app négy- és hathetes, személyre szabható programot is kínál, étkezési tanácsokkal lát el, a gyakorlatok helyes kivitelezésében pedig videók segítenek. 

1

The Johnson & Johnson Official 7 Minute Workout

Egy szuper alkalmazás azoknak, akiknek nincs túl sok idejük, mégis tennének valamit alakjukért. Ez az app napi hétperces edzésprogramot kínál 36 különféle gyakorlattal és több mint 1000 edzéskombinációval, amit a személyes preferenciák és megadott adatok alapján dolgoz ki. Öt fokozat állítható be a kezdőtől a haladóig, az edzés közben pedig figyelheted az instrukciókat. A gyakorlatok kicsi helyen is kivitelezhetők, és csupán egy székre lesz szükséged, mindeközben a zenei könyvtáradat is szinkronizálhatod az appal, hogy a legjobb számok pörgessenek fel az edzéshez.

A cikk az ajánló után folytatódik

Workout Trainer

Az applikáció ideális választás azok számára, akik időhiányban szenvednek. A Workout Trainer rengeteg képes és videós gyakorlatot tartalmaz például a kardióhoz, jógához vagy saját testsúlyos edzéshez. Általuk feszesítheted a far- és hasizmodat, mi több, azt is mutatja, mennyi zsírt égetsz el. 

3-ok

30 Day Fit Challenge Workout 

A profi fitneszedző által összeállított 30 napos kihívásban különböző mozgásforma közül választhatsz. Ha laposabb hasat, formás feneket és tónusos izomzatot szeretnél, válaszd ezt az appot. Részletes videókkal mutatja meg, melyik gyakorlatot hányszor és hogyan kivitelezd, automatikusan rögzíti az eredményeket, és mindennap emlékeztet az edzésre. Három nehézségi szint választható, így kezdők is nyugodtan végezhetik.

4

Égess zsírt egyszerűen otthon

Az ember hajlamos azt feltételezni, hogy igazán hatásos edzést csak edzőteremben egy edző felügyelete alatt végezhet, pedig az otthoni, saját testsúlyos gyakorlatok is ugyanúgy meg tudják dolgoztatni az izmokat, főleg, ha a megfelelő módszerrel kombinálja őket az ember.

Borító-és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük