Vashoz C-vitamin, magnéziumhoz kalcium: 10 étel, amiben egymást erősítik a tápanyagok
Erre kell odafigyelni, hogy jobban hasznosuljanak.

Ez is érdekelhet
- A természet ihletet ad (x)
- „Szeretek vezető lenni, de még jobban szeretem, hogy nőként lehetek az” (x)
- 5 tipp, hogy a megfelelő laptopot válaszd az utazáshoz (x)
- Idén visszatér az egyik legnépszerűbb hazai gyereknapi program (x)
- Huawei szupereszköz: az iroda parancsnoki hídja (x)
- Jótékonysági főzés Dobó Ágival (x)
beauty and style

Top olvasott cikkek
- Mi Portugália fővárosa? 10 kvízkérdés Európa országairól, amit illik tudni
- 10 kérdéses villámkvíz a magyar gasztronómiáról: milyen töltelék van a Gundel-palacsintában?
- Az erős szexuális vonzalom 7 legfőbb jele - Már az ismerkedés során észreveheted őket
- Hevesi Tamás és Hevesi Kriszta balatoni nyaralója: a kétemeletes ház kívül-belül mesebeli
- Nem ébredés után mutatja a valós testsúlyt a mérleg - Mikor kell méredzkedni a tudomány szerint?
A vitaminok és ásványi anyagok pótlásának rendkívül fontos szerepe van az immunrendszer erősítésében és a betegségek megelőzésében is. Bár a javasolt napi mennyiségnek könnyű utánanézni, a felszívódás hatékonyságát sok minden befolyásolja.
Egyes tápanyagok gátolják, míg mások éppen segítik egymás felszívódását, ezért érdemes mindig odafigyelni a párosításra. A megfelelő kombinációban ugyanis a szervezet mindkettőt képes sokkal jobban hasznosítani.
Vitaminpárok a tányéron
A legjobb természetes forrásokból biztosítani a vitaminokat, ami változatos étrendet igényel. Csak egy kis tudatosságra van szükség a menüsor összeállításában, hogy az egymás felszívódását erősítő vitaminok és ásványi anyagok biztosan egy tányéron kapjanak helyet.
OLVASD EL EZT IS!

- magnézium
- ásványi anyag