Csak pár perc telt el a fitneszblogger fotói közt, mégis teljesen más rajta a teste - Megmutatja, milyen a hasa igazából

A valódi női testet mutatta meg fotóin a fitneszblogger úgy, hogy néhány perc elteltével fényképet készített a saját hasáról.

Valódi női test
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy Londonban élő 21 éves fitneszblogger megmutatta, hogyan néz ki valójában a hasa - míg némely képein tónusosan látszódnak a hasizmai, addig néhány perccel később kattintott fotóin már egészen máshogy néz ki.

Lizzy High őszinte képei szinte futótűzként terjedtek az internet világában, közel 60 ezer követőre tett szert érdekes posztjai és hasznos étkezési, edzési tanácsai miatt.

Képeken a valódi női test

A népszerű fitneszblogger előtte-utána felvételeket osztott meg magáról, melyek hűen szemléltetik, hogy mennyit számít a látszólag "tökéletes alak" komponálásánál a pózolás, a világítás és az olyan teljesen természetes folyamatok, mint az étkezés vagy a menstruációt megelőző felvizesedés.

Lizzy High képeivel a testpozitivitást és a kiegyensúlyozott életmódot hirdeti. Elmondása szerint legtöbbször egészségesen táplálkozik, de időnként csokoládét vagy akár hamburgert is elfogyaszt. Úgy véli, hogy egészséges szokásokat kell kialakítani, nem pedig korlátokat felállítani.

Szerinte ideje lenne elfelejteni a gyors fogyást ígérő diétákat, úgy véli, a leghatásosabb egy hosszú távon is tartható életstílus kialakítása, aminek függvényében az eredmények is ugyanilyen hosszan látszódnak.

Az étkezési zavar leküzdése

A 21 éves nő egykor étkezési zavaroktól szenvedett, ami a közösségimédia-oldalakon viszontlátott tökéletes alakú nőkről készült fotók miatt alakult ki nála. Két évvel ezelőtt azért is hozta létre az Instagram-fiókját, hogy így segítsen saját magának leküzdeni a démonjait, és hogy olyan emberekhez szóljon, akik hasonló cipőben járnak, mint ő.

Szerencsére az eltelt idő alatt mentálisan és fizikailag is sikerült visszanyernie az egészségét.

- Ahogy fejlődtem, úgy változott velem együtt az Instagram-profilom, és egy idő után rájöttem, hogy ez sokkal több annál, mint hogy magamon segítsek, vagy másoknak abban, hogy elérjék álmaik alakját. Lehetőségem nyílt rá, hogy motiváljak másokat arra, hogy gyökeresen megváltoztassák addigi életmódjukat - nyilatkozta a nő a DailyMail oldalán.

A kalóriaszegény diéták csak ideiglenes megoldást nyújtanak, és megnő az esély arra, hogy idővel ugyanúgy felszalad a nehezen leadott felesleg, és az emberekben csak egyre nő a csalódottság érzése, és egyre kevesebb az esély arra, hogy újra megpróbálnak lefogyni. Lizzy High szerint sokan teljesíthetetlen elvárásokat támasztanak magukkal szemben, és minél hamarabb minél extrémebb eredményre vágynak - ő épp ezt a gondolkodásmódot szeretné megváltoztatni.

A cikk az ajánló után folytatódik

- A saját bőrömön tapasztaltam meg az étkezési zavar, a hirtelen súlyvesztés káros hatásait. Elegem lett belőle. Szeretném inspirálni az embereket arra, hogy felhagyjanak a tiltólistákkal, a korlátozásokkal. Meg akarom mutatni, hogy ezek nélkül is elérhető az álomalak, noha ez a legtöbb fitneszinfluencer üzenetével ellentétes - mondta.

A fiatal fitneszblogger nemcsak Instagramon, hanem a Bite Back With Liz online coaching platformján is terelgeti az embereket, segít nekik reális célokat kitűzni. Máskülönben egy rosszul megválasztott, szigorú diéta könnyen oda vezethet, hogy megromlik az illetőnek a kapcsolata az étkezéssel, és idővel kétszer annyit hízik vissza.

- Nincs állandóan lapos hasam, nem mászkálok 0-24 órában tónusos hasizommal - mondta Lizzy High. - A megjelenést jelentősen befolyásolja a megvilágítás, a pózok, a kamera szöge, és ez így van rendjén! Ahelyett, hogy valaki gyűlölné a saját testét, inkább értékelje mindazt, amit érte tesz a szervezete nap mint nap. Nagyon fontos, hogy nem érdemes másokhoz hasonlítgatni magadat, mert hidd el, te mindig fantasztikus vagy, még ha nem is látod.

Így alakul át a női arc több mint 30 kiló fogyás után

Nemcsak az alak változik meg 30 kilós fogyás után, az arc is látványosan átalakul.

Így alakul át a női arc több mint 30 kiló fogyás után: 8 előtte-utána fotó a változásról

Nézegess képeket!

Elolvasom

(Cikken belüli és címlapi kockakép forrása: liz.bitesback / Instagram, borító-és ajánlóképek forrása: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük