Hogy néz ki egy női test több mint 50 kiló fogyás után? 8 nő előtte-utána képeken mutatta a változást

Több mint 50 kilós fogyás után teljesen megváltozik a test, 8 nő mutatta meg képeiken a változást.

50 kg fogyás után
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha valakinek sikerül legalább 50 kilót fogynia, utána teljesen átalakult a teste, az arca, megváltoznak a ruhaméretei, és a folyamat előtti és utáni állapotról készült képek között is égbekiáltó a különbség.

Azok, akik kóros túlsúlytól szenvednek, sokszor már azelőtt feladják a fogyást, hogy egyáltalán belevágnának, hiszen nehéz elképzelni, hogy egyáltalán meg lehet szabadulni még 100 kiló felett is a feleslegtől. A válogatásunkban látható nők története motivációul szolgálhat azok számára, akik hasonló cipőben járnak.

Több mint 50 kiló fogyás után

Az életmódváltás fontosságáról elméleti síkon sokkan könnyebb beszélni, mint a gyakorlatban megvalósítani. Az átalakulás közben embert próbáló szembesülni azokkal a szakaszokkal, amikor bekövetkezik a súly stagnálása, ekkor úgy tűnhet, hogy hiábavaló az igyekezet, nem fog sikerülni elérni az álomalakot. Az alább látható nyolc fogyástörténet szereplői bebizonyították, hogy soha nem késő belevágni az étrend megváltoztatásába és rendszeres testmozgást beiktatni a mindennapokba, megéri küzdeni a gyümölcsöző eredményért.

(Cikken belüli és ajánlóképek forrása: Northfoto, Profimedia, borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük