Így alakul át a női arc több mint 30 kiló fogyás után: 8 előtte-utána fotó a változásról
Nemcsak az alak változik meg 30 kilós fogyás után, az arc is látványosan átalakul.

GettyImages-1134019997
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az arc is teljesen átalakul már 10 kilós fogyás után, és elképesztően látványos változás következik be, hogyha valakinek sikerül több mint 30 kiló felesleget leadnia. 

A fogyáshoz vezető út nem könnyű, elszántság, kitartás szükséges hozzá, és megtalálni azt a módszert, ami az egyénnek a legjobban beválik - sokaknak a kalóriaszámoláson alapuló diéták jelentik a megoldást.

Az arc változása a fogyás után

Az alább látható nők közösségi oldalaikon megosztották a fogyástörténetüket, képeiken még az is jól látszik, hogy a diétázás és rendszeres edzés milyen drasztikusan megváltoztathatja az arc kinézetét is. Némely esetben szinte nehéz elhinni, hogy ugyanaz a személy szerepel az előtte-utána fotókon, motiváló elbeszéléseikkel sokakat inspirálnak arra, hogy ők is belevágjanak életmódjuk átalakításába.

(Cikken belüli és ajánlóképek forrása: kimberlys_journeyy, lipoedema_sw_andme, neen1915, catherine.runs.and.cc, butterflykelofficial, fiery_redhead_30, rebbecca__page, slimmingworld_jenny2020winner, borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük