Nem ezektől fogsz lefogyni: 10 élelmiszercímke, amit sokan keresnek, pedig felesleges
Gluténmentes, vegán, paleo? Elmondjuk, miért nem jók, ha fogyni akarsz.
A táplálkozástudomány egy rendkívül összetett terület, mely mégis olyan témát vizsgál, ami mindenkit mindennap érint. Aki szeretne egészségesen étkezni, fogyni, életmódot váltani, az rengeteg könnyen elérhető információval szembesül, melyek között laikusként nehéz szelektálni.
A fogyni vágyók többsége ebben a zűrzavarban úgy igyekszik eligazodni, hogy az összefüggések és kutatások megismerése helyett szélsőséges, értelmetlen, sőt, veszélyes diétás irányzatokat, tiltólistákat kezd el követni. Éppen ezért állandóan nagy divat olyan kúrákat végezni, melyek mentesek attól az ételcsoporttól vagy összetevőtől, amit aktuálisan pont a hízás főbűnöseként kiáltottak ki.
Mentes ételek
Gyakori tévhit, hogy az ételallergiások táplálkozása fogyókúrás, hogy ami egyszerű, az mind jó, vagy, hogy ami egészséges, az azonnal a túlsúly ellen is jó. Mutatunk tíz olyan élelmiszercímkét, amit sok fogyni vágyó keres, valójában azonban nem biztos, hogy ezek segítenek a céljaik elérésében.
Kiút a társfüggőségből - Hogyan szabadulj meg a mérgező kapcsolatoktól?
Knapek Éva klinikai szakpszichológus, tabuk nélkül beszél a társfüggőség jellemzőiről, és bemutatja a kialakulásának okait, a kapcsolati dinamikákat, és a felismeréshez vezető jeleket a saját életünkben, közeli kapcsolatainkban. A Femina Klub januári előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz hogyan léphetsz ki ezekből a helyzetekből, és hogyan alakíthatsz ki egészséges, egyenrangú kapcsolatokat.
További részletek: feminaklub.hu/
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2025. január 7. 18 óra
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció
- fogyasztó praktikák
- fogyókúrás termék
- gyógyító táplálékok
- laktózérzékenység
- gluténmentes
- diabétesz
- vegán
- paleolit táplálkozás
- Életmód
OLVASD EL EZT IS!
- élelmiszer
- táplálkozás
Mit jelent az alacsony cukortartalom és sok más hangzatos címke? Valójában ez van az ételben
- élelmiszer
- fogyasztó praktikák