Szépen emeli a mellet, beválik a lötyögő integetőháj ellen is: 8 hatékony, otthon végezhető gyakorlat

Ezek a gyakorlatok szépen megemelik a mellet, és segítenek eltüntetni a makacs integetőhájat is.

GettyImages-532048630

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amikor eljön a jó idő, sokan még a meleg ellenére is takargatják a karjaikat, mert elégedetlenek a kinézetével. Szerencsére van megoldás a lötyögő integetőháj ellen, és ezek a gyakorlatok még a mellet is szépen megemelik.

Köztudott, hogy a kardiózás mellett érdemes odafigyelni az erősítő edzésekre, melyek amellett, hogy tónusosabbá, erősebbé teszik a testet, még az anyagcsere működését is felpörgetik, gyorsítják a zsírégetési folyamatokat. 

A lógó kar eltüntetése edzéssel

A felsőtest edzése is nagyon fontos, nem csak az alakformálás szempontjából, hanem a helyes testtartás megőrzése, kialakítása érdekében. Ezeket az izomcsoportokat a nők hajlamosak ignorálni, és inkább az alsótestre, törzsizmokra fókuszáló edzéseket végeznek. Hetente 1-2 alkalommal iktasd be az alább látható mozdulatok valamelyikét - vagy akár az összeset - a rutinedzésbe, hogy a karizmokat és a mellizmokat is alaposan megdolgoztasd! Mielőtt belevágnál a testmozgásba, ne feledkezz el a bemelegítésről és utána a nyújtásról sem!

Olvass tovább: 8 gyakorlat, amitől formásabb lesz a csípő és karcsúbb a derék

Bizonyos gyakorlatok segíthetnek abban, hogy formásabb legyen a csípő és derék tájéka.

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük