18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Leégeti a hasi zsírt és egekbe emeli a libidót! Mutatjuk az új tornaőrületet

Megmutatjuk, hogyan használd ki az edzést a maximális hatásért.

A torna hatása libidóra

Régóta ismert, hogy a sportolás, a rendszeres torna elengedhetetlenül fontos, ha a testi, lelki egészségre törekszel. Sajnálatos módon azonban még ezeket a tényeket ismerve, a heti háromszori mozgás fontosságát megértve sem egyszerű rászokni az edzésre. Megmutatjuk azonban, hogyan helyezheted új nézőpontba a tornát!

Gondoltál már a sportra libidót fokozó, izgalmas tevékenységként, mely sokat javíthat a szexuális életeden? Ha nem, itt a lehetőség, hogy megismerd a rendszeres testmozgásnak ezt az aspektusát is, így nemcsak a hasi zsírpárnáktól szabadulhatsz gyorsabban, de a szexben is új szintet érhetsz el.

Az időzítés fontossága

Az Oxygen Magazine cikke szerint az időzítés a legfontosabb, ha szeretnéd a torna libidóra gyakorolt hatását maximalizálni.

A mozgás a szexuális vágyra az erotikus stimuláció hatékonyságának növelésén keresztül fejti hatását, ugyanis fokozza a szimpatikus idegrendszer aktivitását. Az idegrendszernek ez a része készít fel az izgatásra adott válaszreakciókra.

Ezt az állapotot egy kemény kardió edzést követően például tíz percen keresztül tartja fenn a szervezeted. Az izzadt szex azonban nem éppen a legvonzóbb lehetőség, főleg, ha még ki sem heverted a futás fáradalmait. Nem beszélve a higiéniai kérdésekről.

Szerencsére egészen más a helyzet akkor, ha erősítő edzést végzel. Ez ugyanis 45 percen keresztül biztosítja számodra a megemelkedett libidót, így némi szusszanás és egy gyors zuhany még pont belefér, mielőtt szeretkeznétek. Nézd meg például ezt az erősítő hasi edzést, amely nemcsak a zsírégetésben segít, de tökéletesen alkalmas a szimpatikus idegrendszer aktiválására is.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Hatás hosszabb távon

Bármennyire is jól hangzik ez a felfokozott érzékenységi állapot, egyáltalán nem reális, hogy a szexuális életed folyamatosan az edzés köré legyen időzítve. Nem kell azonban minden hancúrozás előtt beiktatnod 120 felülést, súlyzózást és négy perc plankot, hogy jobban élvezd párod közelségét.

A Psychology Today tanulmánya szerint a sportolás ideje alatt felszabaduló hormonok egyike, az endorfin a szexuális életedet ennél jóval hosszabb időre képes pozitívan befolyásolni. Az endorfinok szintén stimulánsok, melyeket boldogsághormonokként is ismerhetsz, ugyanis általuk érzed magadat kívül-belül nagyszerűen. Ezek nemcsak különböző ételek, afrodiziákumok hatására szaporodnak meg szervezetedben, de a kemény edzések során is. Az intenzívebb jókedv pedig a szex minőségén is meg fog látszani. 

Még egy jó hír

Az endorfintermelés beindítása mellett a rendszeres edzés abban is segít, hogy általánosságban jobb viszonyba kerülj saját testeddel. Az egészséges önbizalom és a pozitív testszemlélet lehetővé teszik, hogy a hálószobában is jobban érezd magad, így ha egy kis extrával szeretnéd még jobbá tenni a szexuális életedet, akkor a torna - mint például ezek a gyakorlatok - ideális lehet számodra. Az eredményeken meg fogsz lepődni nagyon hamar!

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük