Alig van benne kalória, segíti az emésztést, csökkenti a vérzsírszintet: 8 étel kínai kelből
A kínai kel az egyik legegészségesebb élelmiszer, amit nagyon sokoldalúan fel lehet használni.
A kínai kel, pe-tsai, az ázsiai gasztronómia egyik alapétele, és elfogyasztása számos jótékony hatással bír a szervezetre nézve, nagyon változatosan beépíthető az étrendbe.
A különleges káposztaféle tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal, támogatja a fogyási folyamatokat, és segíti az emésztést, érdemes gyakran a menüre tűzni.
Kínai kelből készült ételek
A kínai kelben nagyon kevés a kalória, 100 grammja mindössze 16 kcal-t tartalmaz. Élelmi rostokban bővelkedik, amivel támogatja az emésztési folyamatokat, és táplálja a bél jótékony baktériumait is - a kiegyensúlyozott mikrobiom pedig az egészséges életmód és az alakformálás alapja is. Antioxidáns-tartalmának hála csökkenti az alacsony sűrűségű lipoprotein, azaz az LDL-koleszterin-szintet, amit "rossz" koleszterinként, azaz vérzsírként aposztrofáltak. A változatosan felhasználható kínai kelkáposztát tehát érdemes rendszeresen fogyasztani, mutatunk hozzá pár hasznos receptet.
A gomba ellenes plusz
A Micovag Plus hüvelykúp természetes eredetű összetevőkkel, tejsavval és kamillakivonattal egészíti ki a hüvelygomba kezelését. A tejsav visszaállítja a normál hüvelyi pH-t, így képes gátolni a gombák szaporodását, a kamillakivonat pedig enyhíti az égő érzést és csillapítja a kellemetlen viszketést. A Micovag Plus hüvelykúp a tünetek enyhítésével teszi teljessé a célzott gombaellenes terápiát. A gyógyszertárakban vény nélkül kapható gyógyászati segédeszköz.
A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!
Promóció
(Képek forrása: Getty Images Hungary.)