Így fogyott le tavaly 18 kilót ez a 37 éves nő

Először csak a teából hagyta el a cukrot

Elárulja, mi a titok a hihetetlen fogyás hátterében.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Valószínűleg arról már hallottál, hogy a cukor roppant hizlaló, azt azonban nehéz konkrétan elképzelni, hogy valójában mennyire. Ez a nő azonban megmutatja, milyen látványos eredményeket érhetsz el, ha visszafogod magadat az édes ételekkel, és beiktatsz néhány okos változtatást a mindennapjaidba.

Egy ausztrál nő, Kathryn Dickie 18 kilót adott, melynek során elmondása szerint az első lépés volt, hogy megszabadult az étrendjében a hozzáadott cukortól. 

18 kiló fogyás 37 évesen

Kathryn nem csodadiétákra bízta a fogyókúrát, hanem kifejezetten életmódot szeretett volna váltani. Ennek sikeréhez szerinte két kulcsfontosságú dolog járult hozzá: naponta 40 perc séta munkából hazafelé és a felesleges cukor kiiktatása.

Kathryn számára ez a két apró dolog máris meghozta a kezdeti sikereket, melyek folytatásra sarkallták a fiatal nőt. Kathryn nem sokkal később egy személyi edzőtől is kért tippeket, hogy hatékonyabbá tegye minden napi mozgását, sőt, a napi szénhidrátbevitelére is többé-kevésbé odafigyelt.

Mivel érdemes kezdeni?

A leglényegesebbnek Kathryn azt tartja, hogy felhagyott korábbi mértéktelen cukorfogyasztásával. A nő a diéta elkezdése előtt négy-öt cukorral itta még a teát is, melynek helyettesítésére számára legjobban a sztívia vált be

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Érdemes Kathryn példáját követve első lépésként pontosan ezeket a nagyon nyilvánvaló cukorforrásokat kiiktatni, például megfogadni, hogy nem vásárolsz olyan ételt, amelynek a címkéjén szerepel a cukor vagy annak bármilyen megfelelője. Sőt, az is fontos, hogy te se szórj túl sok cukrot az ételekre, hanem azt egészséges módon pótold.

A gyümölcsök és zöldségfélék ezzel szemben természetes, egészséges gyümölcscukorral szolgálnak, így ezek cukortartalmával nem, csak kalóriaértékükkel kell számolnod. 

Mi a probléma a cukorral?

A finomításon áteső cukrok lényegében tömény, könnyen felhasználható szénhidrátból állnak, mellyel rengeteg kalóriát biztosítasz a tested számára. Ebből kifolyólag sem rostokat, sem vitaminokat, sem ásványi anyagokat nem viszel be a cukorral, ráadásul a vércukorszinted is nagy löketet kap, amelyet követően gyorsan ismét visszaesik majd, azaz megint megéhezel. Tudj meg többet is a cukor elhagyásának előnyeiről ide kattintva!

Ezt is szeretjük