Egész testes otthoni edzés egy eszközzel: gyorsan átmozgat, és szépen formál

Csak egy medicinlabda kell hozzá, és az egész testet megdolgoztatja.

medicinlabda

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A medicinlabda a legtöbb embernek ismerős lehet az iskolai tornaóráról, azonban edzés közben az esetek többségében az ezzel végzett gyakorlatokat már súlyzók helyettesítik, pedig a medicinlabdának is megvannak a maga különleges előnyei.

Ez a labda egyszerre pótolja bizonyos gyakorlatokban a súlyzót, emellett pedig a folyamatos egyensúlyozásnak köszönhetően egyszerre sok, nagy felületű izmot mozgat meg.

Gyakorlatok medicinlabdával

Az alábbi nyolc gyakorlat egymás után végezve gyors és hatékony edzést ad ki, mely megdolgoztatja az egész testet. Öt kilós labdával hajtsd végre a gyakorlatokat. Ha túl könnyűnek érzed már, akár többször is megismételheted egymás után, azonban mindig ügyelj a biztonságra, hiszen az egyensúlyozást igénylő gyakorlatok magukban hordozzák egy esetleges sérülés lehetőségét. Medicinlabdát a nagyobb sportboltokban szerezhetsz be.

A képek forrása: Getty Images.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük