Csak egy szék és napi 15 perc kell: gyorsan eltűnik a hasi zsír ezekkel az otthoni gyakorlatokkal

Minek költeni drága edzéseszközökre, amikor egy székkel is látványos eredményt érhetsz el?

Edzés székkel
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A rendszeres testmozgáshoz sokszor nincs az embernek kedve, akaratereje vagy éppen ideje a macera miatt, pedig nem kell feltétlenül ahhoz edződerembe menni, hogy egy egész testet átmozgató, intenzív edzést végezz.

A sikeres edzés kulcsa az elhatározásban és a kitartásban rejlik, amit otthon, a tévé előtt is könnyedén kivitelezhetsz. Egy egyszerű szék segítségével olyan comb- és farizom, valamint kar- és vállizomgyakorlatokat végezhetsz, amelyek garantáltan égetik majd a kalóriákat, és feszesítenek. 

Feszes és tónusos izmok pár hét alatt

A következő összeállításban olyan hatásos gyakorlatokat ajánlunk, amelyeket egy széken ülve, akár az irodában vagy tévézés közben is elvégezhetsz. A széket mindenképpen told a falhoz, nehogy kicsússzon alólad gyakorlatvégzés közben. Vigyázat, a feladatok egyre nehezednek majd!

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Borító-és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük