Így alakul át az arc 50 kiló fogyás után: 8 előtte-utána fotó

A fogyás nemcsak a testet, de az arcot is látványosan átalakítja.

arc fogyása

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Közhelynek hangozhat a mondás, pedig nagy igazság: a fogyókúrát elkezdeni a legnehezebb. Persze ez nem azt jelenti, hogy tartani a kitűzött tervet nem embert próbáló feladat, mégis az elején a legkönnyebb elbizonytalanodni, amikor nem a várt időben látszik meg a kemény munka, edzés és koplalás eredménye.

Ha bárki úgy érezné, alábbhagy a motivációja, már számos olyan fogyókúrás sikertörténetet lehet követni az online térben, amik erőt adhatnak a folytatáshoz, az egészségesebb és kiegyensúlyozottabb élet elérése felé.

Előtte-utána képeken az arc átalakulása

A fogyás eredménye, főleg, ha több tíz kilóról van szó, nemcsak a formás alakban mutatkozik meg, hanem az arcot is teljesen megváltoztathatja. Az egy dolog, hogy eltűnik vagy kisebb lesz a toka, a szemek is nagyobbnak látszódnak, az áll kisebbnek, és egészében az arc kisugárzása is megváltozik. Nézd meg a saját szemeddel, hogyan alakultak át ezeknek a nőknek az arcai, akik friss képeiken szinte ragyognak!

(Slideshow-, és ajánlóképek forrása: mlynnzbeautifulchaos / Instagram, renewme33 / Instagram, imjustkessy / Instagram, gemsvsg_journey / Instagram, fee_gets_thin / Instagram, catherine.snacks.and.cc / Instagram, alixfitness_ / Instagram, elainesextremeweightloss/ Instagram, borítókép: Getty Images Hungary)

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük