2020 nagy fogyásai: elállt a szavunk az előtte-utána képektől

Ezek a nők bebizonyítják, hogy soha nem késő életmódot váltani.

2020 nagy fogyásai
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mindig nagy motivációt ad egy sikeres fogyástörténet, hiszen jól mutatja, mennyi kitartásra és akaratra van szükség ahhoz, hogy a tetemes túlsúly leadása végül jobb egészségügyi állapothoz és életminőséghez vezessen. Nem beszélve arról, mekkora löketet adhatnak ezek a történetek olyan embereknek, akik életmódváltáson gondolkoznak, vagy épp megakadtak a fogyókúrájukban, és sehogy sem tudják, hogyan indítsák újra a zsírégetést.

A sikeres fogyás titka elsősorban az agyban dől el, hiszen ahhoz, hogy végig lehessen vinni egy fogyókúrát, szellemileg is felkészültnek kell lenni. Második lépésként kalóriadeficitet kell teremteni, vagyis kevesebb kalóriát kell bevinni a szervezetbe a nap folyamán, mint amennyit a test energiaként felhasznál. Ahhoz pedig, hogy fogyás után szép, tónusos testalkata legyen valakinek, a rendszeres mozgást is javasolt beiktatni az életébe.

8 nő hihetetlen előtte-utána átalakulása

Az alábbi nyolc nő eljutott arra a pontra, amikor azt mondta: elég volt, ideje változtatni a szokásaimon, az életemen! Bebizonyítják, hogy soha nem késő életmódot váltani, legyen az ember harminc-, vagy akár hetvenéves.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Borító- és ajánlóképek: Getty Images Hungary, Instagram/jenatkinuk

Ezt is szeretjük