8 nő előtte-utána fotókon: megmutatták az erősítő és a kardioedzés közötti különbséget

Az álomalak elérése érdekében nem mindegy, milyen mozgásformát választ az ember.

cover-ok

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Aki életmódváltásra adja a fejét, annak elsősorban a táplálkozási szokásain kell változtatni. Tartós fogyás csak akkor érhető el, ha kalóriadeficitet teremt, azaz kevesebb energiát visz be a szervezetébe a nap folyamán, mint amennyit elhasznál.

A kalóriadeficit megteremtése mellett a mozgás is kulcsfontosságú az álomalak elérésében, ugyanakkor sokan nem tudják, milyen mozgásformát válasszanak. A zsírégetés egyik hatékony módja a kardiózás, ide tartozik például a tempós gyaloglás, a futás, a biciklizés vagy az úszás. Mégis ahhoz, hogy az ember ne csak a zsírpárnáktól szabaduljon meg, de mindeközben tónusos, formás alakja is legyen, kevés az ilyen jellegű edzés.

Melyik formálja szebben az alakot?

Ha a cél a feszes, tónusos alak elérése, érdemes erősítő vagy súlyzós gyakorlatokat beiktatni a kardioedzések közé. A súlyzós gyakorlatok növelik az izomerőt, és minél több izma van valakinek, annál gyorsabb az anyagcseréje, annál jobban képes a test felhasználni a bevitt energiát és tápanyagokat, ezáltal több kalóriát égethet el, és gyorsabban fogyhat.

Nyolc nő előtte-utána fotókon mutatta meg, hogyan változott át a teste, miután a kardióról erősítő edzésre váltott.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Borító- és ajánlóképek: Instagram

Ezt is szeretjük