Tele vannak antioxidáns vitaminokkal: 10 tökéletes étel a rák és a szívbetegség ellen

Az antioxidáns hatású zöldségek és gyümölcsök a betegségek megelőzésében hatékonyak.

Antioxidáns vitaminokban gazdag ételek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Az egészséges életmód legfontosabb követelménye a vitaminokban gazdag, tudatos táplálkozás, ami hasznos segítséget jelent a betegségek megelőzésében.

Bár a daganatok és a szívbetegségek kialakulásának hátterében részben genetikai okok állnak, a megbetegedések egy része az életmód megváltoztatásával kivédhető. Ebben a rendszeres testmozgás és a karcinogének kerülése mellett az egészséges táplálkozásnak is szerepe van.

Antioxidánsok az ételekben

Az antioxidáns vitaminok úgy fejtik ki hatásukat, hogy segítenek megkötni és eltávolítani a szervezetből a szabad gyököket, melyek több betegség, így a rák, valamint a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásában is szerepet játszanak.

Fogyasztásuk hosszútávon erősíti az immunrendszert, és csökkenti a betegségek kockázatát. Néhány zöldség és gyümölcs kiemelten ajánlott ebben a szezonban.

Felfázás? Cselekedj időben!

Az Urzinol tabletta a húgyutak betegségeire évszázadok óta bevált gyógynövény, a medveszőlő levelének kivonatát tartalmazza. Az Urzinol hasznos segítség az egyszerű hólyaghurut korai tüneteinek – sürgető vizelési inger, illetve égő érzéssel járó hólyagürítés – enyhítésében. Mindez a medveszőlőlevélben található növényi összetevők igazolt antibakteriális, valamint gyulladáscsökkentő és enyhe vízhajtó hatásának köszönhető.

Vény nélkül kapható, medveszőlőlevélkivonat-tartalmú hagyományos növényi gyógyszer

HAGYOMÁNYOS NÖVÉNYI GYÓGYSZER. A JAVALLATOKRA VALÓ ALKALMAZÁSA A RÉGÓTA FENNÁLLÓ HASZNÁLATON ALAPUL. A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

Promóció

Ezt is szeretjük